Armand1976 a scris pe 26-07-2019: Pe scurt am cunoscut pe cineva pe un site de socializare. Dupa cateva discutii destul de profunde legate de vietile noastre trecute am hotarat ca merita sa ne cunoastem. Insa, desi din partea mea a existat mereu disponibilitate, din a ei mereu se intampla cate ceva, astfel ca, nu ne puteam vedea. O stiam doar din poze. O fata frumoasa, bruteneta. Insa ne auzeam des la telefon si totul parea ok. Mi-a spus o poveste din care reiesea ca a suferit un accident si mai mereu spunea ca trebuie sa mearga la Bucuresti pentru controale. Stiu ca pare incredibil, dar toata povestea asta a durat 3 ani. Dupa aproximativ 2 ani , am inceput sa ii trimit si bani, in urma unui accident pe care l-a avut cu masina. Faptul ca nu mi-a cerut bani de la inceput m-a facut sa sper ca nu e o escroaca. Apoi au inceput sa tot apara probleme, iar in momentul cand suspiciunile din ce in ce mai evidente s-au adeverit am reusit sa ii dau 11.000 lei. Am vreo sansa sa imi recuperez banii? Am fiecare chitanta pe care am scris la rubrica de "proveninta banilor" imprumut ! Am numele ei pentru ca banii ii trimiteam prin banca si adresa. Daca fac o plangere la politie sa intampla ceva? Ma gandesc ca ea se ocupa cu asta, ca nimeni nu ia vreo masura si ea traieste din asa ceva. In mod normal nu se cade sa ceri banii inapoi unei femei, n-am facut niciodata asa ceva cu fostele mele din viata reala, dar aici consider ca am fost escrocat si mi s-au vandut niste iluzii, ea profitand de bunatatea mea. Mi-a promis o viata de familie si am crezut-o. Vrea ca acei bani recuperati sa ii donez unui camin de copii sau de batrani si ca ea sa nu mai practice meseria asta ! Va multumesc! Vă puteți recupera mai repede banii dacă formulați o acțiune civilă pentru restituirea împrumutului. |