Forum avocaţi > Civil

Fotografiere

30-07-2019
Vizitator
Buna ziua!!! As dori un sfat specializat daca puteti sa ma ajutati.... Acu putin timp in urma alaturi de un prieten f apropiat am fost intr un cazino, nu in calitate de jucătoare doar asistăm, se juca prietenul, ulterior un domn prieten de al familiei ne a pozat si a profitat de imagini sa ne faca de ras peste tot... tin sa mentionez ca am suferit un șoc atunci cand am vazut imaginile de la terțe persoane si fiind anxioasa si panicoasa a trebuit sa consult un medic intrucat nu mai voiam sa ies din casa...am suferit enorm pt faptul ca el a împînzit imaginile mele catre apropiati...plus că in imagini se vede clar ca nu eu Eram cea care se juca...intrebarea este urmatoarea...dacă il actionez in instanta am vreo sansa sa castig..? Va multumesc
Răspunde
 30-07-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Persoana respectiva v-a solicitat vreo suma de bani pentru a nu prezenta imaginile apropiatilor? In situatia in care ati fost victima infractiunii de santaj, va trebui formulata o plangere penala in acest sens.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-07-2019
Vizitator
Nu, nu a fost vb de nici un santaj.. a fost doar in scop denigrator si probabil sa imi creeze o imagine proasta in randul randul cunoscuților care ulterior si au schimbat atitudinea față de mine...as vrea sa stiu daca doriti sa imi spuneti ce dovezi necesare trebuie sa am intrucat persoana in cauza sustine ca nu neagă vehement... in concluzie il pot acționa în instanță??? Si daca am sanse sa castig..va multumesc
Răspunde
 30-07-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti formula o actiune in instanta impotriva persoanei respective pentru prejudiciul de imagine pe care vi l-a produs, aducand probe in acest sens ( inscrisuri, martori, interogatoriu, inregistrari video/audio etc). De asemenea, puteti solicita daune.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.