Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Eroare in sentinta de divort cu privire la programul de vizita al minorului

29-08-2019

Buna ziua .La înfățișarea pentru divorț din luna iunie instanța a decis că băiețelul în vârstă de 1 an și 5 luni să locuiască la mine ,iar tatăl lui să-i plătească pensie alimentara ,având drept de vizita o data pe săptămână în prezenta mea ,la domiciliu și în exterior. In sentința primita ulterior la domiciliu se precizează altceva : minorul își va vizita tatăl la domiciliul acestuia de doua pe săptămână .
Avocatul mi.a spus că s-a făcut o eroare când a fost redactat procesul ședinței .A fost depusa o cerere de îndreptare a erorii ,dar aceeași instanță a decis respingerea cererii ca fiind neîntemeiată. Ce e de făcut și la cine pot apela pentru dreptatea mea și a copilașului ? Tatăl ar trebui să își viziteze copilul și nu invers .Și cum de o instanță după ce a greșit nu își îndreaptă eroarea ?
Răspunde
 29-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Poate fi atacata si incheierea de indreptare a erorii materiale. Insa, daca instanta a retinut in notele grefierului, in inregistrarea audio a sedintei, si in hotarare acel program de vizitare, e posibil ca acel lucru sa se fi cerut.
Dvs. ati fost in sala sau doar avocatul dvs.?
Ptr dovedirea caii de atac, cereti copie dupa inregistrarea audio a sedintei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-08-2019

Am fost in sală împreună cu avocatul cand s-a stabilit programul de vizita și anume o zi pe săptămână
Răspunde
 29-08-2019

Va mulțumesc frumos pentru răspuns .
Răspunde
 30-08-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Probabil ca rezulta din considerentele sentinței modalitatea de desfășurare a programului de vizitare și astfel cererea de îndreptare era inutila.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.