| Buna ziua, parintii mei sunt divortati, partajul inca nu a avut loc, cu mama mea nu se intelege nimeni aceasta fiind o femeie rea si fara scrupule, a construit un zid despartitor in mjulocul casei, si-a facut o intrare separata si a sustras toate bunurile de care avea nevoie din jumatatea in care stau eu, fratele meu si bunica noastra (mama mamei), tatal meu este plecat in strainatate si ne sustine, am chemat politia pentru ca efectiv nu mai aveam acces la nimci si nu aveam ce sa facem, acestia a spus ca nu este de competenta lor si sa o dam in judecata, dar plangerea trebuie realizata de tatal meu, care este copropietar al imobilului impreuna cu mama, tatal meu vine de 2 ori pe an acasa iar noi nu mai putem astepta, deja am cheluti aproape 2000 EURO cumparand electrocasnice si mobila pentru a face jumatatea noastra locuibila. Ce putem face in situatia asta? Exista vreo metoda sa obtin o imputernicire de la tatal meu prin email sau confirmare video ca sa pot depune o plangere impotriva mamei in numele tatalui meu? Va rog ajutati-ma! Multumesc mult! |
|