Forum avocaţi > Civil

Recuperare taxa auto.

11-03-2014
Vizitator
Buna seara.Am actionat statul in judecata si am obtinut o decizie favorabila cu privire la recuperarea unei taxe auto.In data de 22.01.2014 am depus la organul Fiscal cererea de restituire a banilor.
In data de 28.02.2014 a fost emisa OUG nr. 8/2014 care printre altele esaloneaza platile taxe auto pe o durata de 5 ani.
Va rog sa ma lamuriti daca statul este obligat sa-mi plateasca toata suma odata sau esalonat,avand in vedere ca eu am depus cererea de restituire la 22 Ian . 2014 iar la 27.02.2014 era deja emisa o decizie de calcul de catre organul fiscal si urma sa primesc banii... doar ca s-au sistat platile. Va multumesc mult.
Răspunde
 12-03-2014

Aceasta OUG nr8/2014este un exemplu de cum inteleg unii notiunea de ,,stat de drept,,ar trebui sa fie declarata neconstitutoinala si sa speram ca asa va fi.
normal ar fi sa va fie platita toata suma odata fiindca asa prevede hotararea judecatoreasca pe care o aveti
P.s si mie imi vine sa intreb: pe cine sa mai votam sau daca mai are rost sa votam?
Răspunde
 12-03-2014
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.Are rost sa votam.Numnai ca trebuie sa ne gandim foarte bine pe cine alegem sa ne conduca.De regula romanii ii voteaza pe cei care vorbesc frumos si promit mult.Trebuie sa le analizam faptele si comportamentul si mai ales familia politica din care fac parte.
Răspunde
 13-03-2014
Bucuresti

indiferent cu cine votam taxele, impozitele etc tot vor exista ptr. vre=o 50 de ani. Debitul Ro fata de FMI impune taxe si impozite tot mai mari

Răspunde
 15-03-2014
Iasi

andrei_dumitruadrian@yahoo.com
Buna seara !
Domnule Fane si eu am dat in judecata statul pentru a recupera taxa auto in luna octombrie 2013 ...de la aceasta data am vazut pe site-ul tribunalui ca dupa o luna de zile a avut loc o modificare in dosar si de atunci nimic.
Ce vreau sa va intreb este cat a durat procesul si cum are loc acesta ( cu infatisari...fara , chiar nu stiu, eu fiind stabilit in alt judet si imi este mai greu sa gestionez problema), ce imi puteti spune?
Toata stima !
Răspunde
 20-03-2014

Buna seara!
trebuie sa urmariti in continuare site-ul si oricum veti primi si citatie .
Răspunde
 21-03-2014
Vizitator
multumesc
Răspunde
 28-05-2014
Vizitator
Imi poate spune cineva ce este de facut sa pot incasa toti banii integral de la taxa auto si nu esalonat?Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.