Forum avocaţi > Civil

Pot cere lamuriri hotarare?

19-09-2019
Vizitator
Buna seara.
Ma confrunt cu o problema si nu stiu daca se mai poate face ceva.
Am formulat o contestatie la executare si mi-a fost respinsa cererea . Am depus apel respins ca nefondat. Problema este ca prim instanta, inainte de a da solutia a repus procesul pe rol cerand lamuriri la sesizarea mea ca desi s-a depus un contract cu un numar , in toate cererile, mailurile , chiar si in ordinul de plata este trecut alt nr. de contract. Intimata care nu depusese intampinare,a trimis raspuns, contractul de credit si capturi de ecran cu numar de contract diferit. Instanta a considerat ca acele contracte sunt unul si acelasi desi sunt discrepante majore intre ele : dura creditului in contract este de 20 zile in capturi de doar 5 zile, dobanda in contract este 0% in capturi 0,7% zi, suma de plta in contract este 602,5 lei in capturi 620 lei , valoare totala de plata in contract 1102.5 lei in capturi 1120 lei. desi am adus aceste argumente si apelul a fost respins ca nefondat. Intrebare: daca instanta a decis ca acete contracte sunt unul si aceleasi desi au clauze diferite , care din ele se aplica? Pot cere lamuriri daca mi-a fost respinsa contestatia? Ma intereseaza ca in acest caz instanta sa stabileasca care clauze sunt valabile.Multumesc
Răspunde
 20-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ati primit motivarea hotararii ori ati vazut doar pronuntarea pe portal?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-09-2019

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Motivarea hotărârii ar trebui sa lămurească aceste aspecte ( atat motivarea din fond cat si din apel).

Lămurirea se poate cere doar cand exista dispoziții care nu par a se corela, concilia ori insuficient de clare.

Însă pt a aprecia asupra șanselor actele tb studiate de un avocat.

In orice caz lămurirea nu va putea duce la rejudecarea cauzei ori la o alta solutie caci dosarul e soluționat definitiv.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.