Buna ziua, tatal meu este plecat in strainatate, suntem in conflict cu mama, aceasta a construit un perete separator in mijlocul casei, a facut intrare separata, a luat toate bunurile de care avea nevoie (frigider, masina de spalat etc..) si isi incuie usa cand pleaca si noi nu mai avem acces la bunurile noastre care erau comune, ea vine si cu diferiti amanti in casa noi nepudand sa ii dam afara pentru ca politia a spus ca atata timp cat celalalt copropietar (tatal meu) nu este la domiciliu si este in strainatate ea poate veni cu oricine in casa. Tatal meu trebuie sa imi trimita niste documente ca sa ma poata imputernicii pe mine sa o pot da in judecata pe mama ca sa putem avea acces la bunurile folosite exclusiv de ea, tin sa precizez ca toata casa si tot ce este in ea au fost facute in timpul casniciei, acestia fiind divortati, partajul urmeaza sa fie realizat in aceasta iarna, tatal meu si cu mama fiind copropietari. Tatal meu s-a interesat si mi-a spus ca are nevoie de " Supralegalizare " si de "Legalizarea semnăturii pe înscrisuri " de la ambasada Romaniei in Belgia unde el lucreaza. Sunt suficente aceste 2 documente pentru ca eu sa pot sa il reprezint pe tatel meu legal si sa pot face demersurile impotriva mamei in numele lui? Si de asemenea sa pot fi copropietar legal ca sa ii pot interzice sa mai vina cu barbati in casa? Am pus aceasta intrebare ca sa stim ce trebuie facut pentru ca suntem intr-o situatie disperata, va rog sa ma ajutati, multumesc mult! |
|