Forum avocaţi > Civil

Documente Imputernicire

22-09-2019
Vizitator
Buna ziua, tatal meu este plecat in strainatate, suntem in conflict cu mama, aceasta a construit un perete separator in mijlocul casei, a facut intrare separata, a luat toate bunurile de care avea nevoie (frigider, masina de spalat etc..) si isi incuie usa cand pleaca si noi nu mai avem acces la bunurile noastre care erau comune, ea vine si cu diferiti amanti in casa noi nepudand sa ii dam afara pentru ca politia a spus ca atata timp cat celalalt copropietar (tatal meu) nu este la domiciliu si este in strainatate ea poate veni cu oricine in casa.
Tatal meu trebuie sa imi trimita niste documente ca sa ma poata imputernicii pe mine sa o pot da in judecata pe mama ca sa putem avea acces la bunurile folosite exclusiv de ea, tin sa precizez ca toata casa si tot ce este in ea au fost facute in timpul casniciei, acestia fiind divortati, partajul urmeaza sa fie realizat in aceasta iarna, tatal meu si cu mama fiind copropietari.
Tatal meu s-a interesat si mi-a spus ca are nevoie de " Supralegalizare " si de "Legalizarea semnăturii pe înscrisuri " de la ambasada Romaniei in Belgia unde el lucreaza. Sunt suficente aceste 2 documente pentru ca eu sa pot sa il reprezint pe tatel meu legal si sa pot face demersurile impotriva mamei in numele lui? Si de asemenea sa pot fi copropietar legal ca sa ii pot interzice sa mai vina cu barbati in casa? Am pus aceasta intrebare ca sa stim ce trebuie facut pentru ca suntem intr-o situatie disperata, va rog sa ma ajutati, multumesc mult!
Răspunde
 22-09-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Daca veti contacta un avocat, care sa-l reprezinte pe tatal dvs. in procesul de partaj, nu veti mai avea nevoie de atatea legalizari si supralegalizari a unei imputerniciri.
Daca in procesul de partaj doriti ca dvs. sa-l reprezentati pe tata, va trebuie o procura speciala data de tata prin consulat/ambasada din Belgia. Tradusa si legalizata in Romania

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-09-2019
Vizitator
Problema este ca tatal meu nu poate veni acasa decat o data pe an, si ma gandesc ca vor fi anumite documente inclusiv contractul cu avocatul care trebuie semnate de el.. de asta ma gandeam ca ar fi utila o imputernicire, sau nu este nevoie?

Dar cu "Legalizarea semnaturii pe inscrisuri" data de talal meu pe numele meu as putea depune o plangere impotriva barbatilor adusi de mama care nu vor sa paraseasca domiciliul dupa ce ii somez? Sau am nevoie de mai multe documente?
Răspunde
 22-09-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Gabriel a scris pe 22-09-2019:
Problema este ca tatal meu nu poate veni acasa decat o data pe an, si ma gandesc ca vor fi anumite documente inclusiv contractul cu avocatul care trebuie semnate de el.. de asta ma gandeam ca ar fi utila o imputernicire, sau nu este nevoie?

Dar cu "Legalizarea semnaturii pe inscrisuri" data de talal meu pe numele meu as putea depune o plangere impotriva barbatilor adusi de mama care nu vor sa paraseasca domiciliul dupa ce ii somez? Sau am nevoie de mai multe documente?
Tatal dvs poate incheia un contract de asistenta juridica cu un avocat si online, prin email. Referitor la procura pe care o doriti, chiar daca veti avea un astfel de inscris, nu veti dobandi calitatea de proprietar al imobilului, astfel ca mama dvs poate invita acasa pe cine doreste, in continuare. Sfatul meu este ca tatal dvs sa formuleze cat mai repede actiunea de partaj.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-09-2019
Vizitator
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.