Forum avocaţi > Civil

Plata ratei de catre asigurari urmare a somajului

11-03-2014
Vizitator
Buna ziua

In urma cu un an am intrat in somaj, drept urmare posibilitatile financiare au scazut foarte mult. Am mers la CEC, unde am o rata si am intrebat-o pe sefa de sucursala ce se poate face. Aceasta mi-a raspuns ca se poate face o amanare de la plata ratelor, pe o perioada de maxim 5 luni, perioada in care totusi trebuie sa platesc dobanda. Am refuzat acest lucru deoarece nu era in avantajul meu. Aceasta insa nu m-a informat de faptul ca asigurarea trebuie sa plateasca rata pe perioada somajului asa cum prevede contractul. Dupa ce s-a terminat somajul, am fost informat de o terta persoana asupra acestui aspect.

Se poate da aceasta doamna si sucursala CEC in judecata pentru faptul ca nu m-au informat si pentru faptul ca mai mult m-au descurajat ?
Răspunde
 12-03-2014

D-voastra ati semnat un contract cu aceasta banca si o polita de asigurare pe care se presupune ca le-ati citit . clauzele sunt cele stipulate in contract ,nu au obligatia sa vi le reminteasca.
Răspunde
 12-03-2014
Vizitator
Clauzele sunt cele stipulate in contract dar in momentul in care merg la ei imi spun ca pot DOAR reesalona ratele ( se plateste dobanda 5 luni, apoi se reiau ratele din punctul in care s-au lasat) dar uita sa precizeze de asigurare?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.