Forum avocaţi > Civil

Creditexpress

30-09-2019
Vizitator
Buna seara,ma numesc Bucur Alexandru Cătălin si am nevoie de niste informatii sau "sfaturi"despre ce ar trebui să fac in stiuatia in care sunt.In 2016 Am scos de la banca brd un credit si o descoperire de card ...am plătit câteva luni iar după un timp nu am plătit ...mi-a venit un plic de la creditexpress cu sumele restante,iar eu am sunat la ei sa facem o înțelegere,ca sa nu se ajungă la executarea silită..au fost de acord iar din ziua în care i am sunat am început să le plătesc lunar suma care mi au comunicat-o.In urma cu 5 zile am primit un plic de la executorul silit cum ca,imi va fi luat din salariu ..azi in data de 30 sept 2019 mi au retras de pe card tot salariul fiind de 1260 lei ..azi dimineata am sunat si la executor si la creditexpress pentru detalii ..de unde si cum s a ajuns aici dacă am plătit în fiecare lună exact cum ne-a fost înțelegerea..raspunsul pentru executor a fost"suna la creditexpress pentru detalii"iar cand am sunat la creditexpress a fost "La noi in baza de date sunteti ok,avem o înțelegere și observ ca e respectată,alte detalii nu am sa va dau"..asta s-a întâmplat azi dimineata între 9-10:30 ...La ora 7 jumate seara mi s au reținut toți bani de pe card adică suma specificată mai sus ...Acum va rog sa cititi cu atenție și sa imi spune ti ce e de facut,Mulțumesc anticipat..astept cat mai repede posibil un raspuns de la dumneavoastra!
Răspunde
 01-10-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Din pacate in Romania, totul se bazeaza pe acte si nu pe intelegeri verbale.
Ati gresit ca nu v-ati intalnit direct sau nu ati solicitat sa semnati un acord cu privire la restituirea sumelor restante.
Oricum este un abuz deoarece, chiar daca sunteti restant si daca se pune in executare silita debitul datorat, nu au voie sa va ridice tot salariul, ci doar maxim 1/3 din venituri.
Va trebui sa formulati contestatie la executare; si suspendarea executarii silite.
Ar fi indicat ca inainte sa consultati un avocat din localitatea dvs.
Termenul pentru exercitarea contestatiei la executare este de 15 zile calendaristice. Acest termen incepe sa curga de la momentul aflarii de executare. In cazul dvs. de la momentul in care vi s-au retras tot salariul de pe card.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.