buna , in 2005 a decedat mama mea ,in 2009 a decedat tatal meu ,eu fiind fiul lor ,ambi mei parinti aveau copii din alte casatori nelegale inainte ,tatal un baiat iar mama o fata . In 1961 are loc casatoria civila a celor doi eu nascandu-ma 7 ani mai tarziu ,mama mea i-si lasa fata sa o creasca mama ei , si accepta sa creasca baiatul tatalui meu ,acesta in ani 1980 se casatoreste ,este inzestrat de tatal meu , i-si construieste o casa noua ajutat de ambele familii ,iar casa in care am crescut eu se stia ca va fi a mea ,ea fiind construita de tatal meu impreuna cu mama mea , numai ca dupa moartea mamei mele ,la o luna fratele meu il convinge pe tata sa mearga la notar si sa ii vanda tot lui ,si totul in mare secret , nu stiu cum a reusit ,dupa care tatal meu a fost dus la fratele meu acasa iar eu nu l-am mai vazut si nici nu am mai putut vorbi cu el , ne-lasanduma sa intru in curte .eu sucesiunea am scoso la doua luni dupa ce a decedat mama mea ,si atunci am descoperit ca de fapt tata vanduse casa fratelui meu Casa era intabulata doar pe tata ,am fost la un avocat si mi-a spus ca tatal meu partea lui putea sa o vanda dar nu putea sa vanda partea mamei ,si ca dupa decesul mamei mele intra la sucesiune si tatal meu ,ei aicea mi se pare un pic stramba judecata ,cum poate sa aiba cota parte tatal meu care avea la acea data 76 de ani, din jumatatea mamei care a muncit toata viata ca eu sa am o casa ,eu avand si eu la randul meu 2 fetite , Fratele meu incearca sa ma intimideze cu cuvnte ca degeaba ma dai in judecata pentru ca eu as avea de fapt doar cota de 30 din 100 si nu se merita pentru ca se cheltuieste mai mult cu tribunalul . Nu stiu ce sa spun, dar aceasta lege ca tata sa aiba parte la partea mamei mi se pare ca a fost facuta de oameni cu alcolemie in sange ,iar notarul cum a facut iarasi nu stiu pentru ca eu nu vad ca fiind legala treaba ,acest notar fiind cunoscut in zona ca si mafiot ,ma scuzati ,dar oameni de rand il descriu asa .Va multumesc anticipat |
|