Forum avocaţi > Civil

Obligat de catre administratie

09-10-2019

Buna seara.

Am un apartament si s-a hotarat de catre administratia blocului sa anvelopam blocul. Sunt de acord sa izoleze peretele blocului din stanga si dreapta balconului cum s-a facut si la celelalte etaje.
Va rog sa imi spuneti daca administratia ma poate obliga sa imi izolez si balconul pe dinafara avand in vedere ca este proprietatea mea. Eu doresc sa inchid balconul complet in termopane de sus pana jos asa cum au mai facut si alte 2 apartamente de sub mine astfel incat sa nu mai am nevoie sa il izolez (care izolatie costa in jur de 1500 lei + vopsea decorativa care este foarte scumpa).

Multumesc frumos.
Cu stima,
Nicu
Răspunde
 16-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Trebuie sa consultati, in primul rand, hotararea asociatiei de proprietari, ca sa vedeti ce s-a decis cu privire la anvelopare si in ce conditii.

Apoi, in ata ordine de idei, daca intentionati sa efectuati lucrari la fatada blocului trebuie sa stiti ca aveti nevoie de autorizatie de constructie. S-a dus epoca cand fiecare proprietar facea ce dorea in apartament si primaria nu se sesiza. Nu stiu in ce localitate locuiti, cand si-au pus termopane vecinii dvs. si daca au avut autorizatie de constructie. Daca nu au, nu e necesar sa repetati greseala lor, ptr. ca urmarile pot fi dramatice dpdv financiar chiar si dupa ani.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.