Forum avocaţi > Civil

Succesiune

27-10-2019
Vizitator
Bună ziua!
Situația este următoarea:
Suntem 4 copii(2 din partea tatălui și 2 din partea mamei).Împreună părinții nu au avut copii. Noi,copiii din partea mamei l-am respectat și l-am numit TATA.
Tatăl nostru a decedat cu ceva timp in urma si s-a facut succesiunea.
Mamei noastre i-a revenit 3 parti ,iar copiilor din partea tatălui o parte din apartamentul părinților.
Acest apartament a fost primit de la primărie cand soțul mamei mele era căsătorit cu prima lui soție și apoi cumpărat după revoluție în timp ce era căsătorit cu mama mea. Intrebare este: ce se va întâmpla cu partea mamei după decesul acesteia? Cum se va împărți ? Noi copii ei avem dreptul la partea ei?

Va multumesc.
Răspunde
 28-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Apartamentul a fost bun comun, (achizitionat in timpul casatoriei)al mamei dvs. si al sotului ei (tatal dvs. vitreg)
La decesul sau, au venit la mostenire mama dvs si copiii tatalui dvs. vitreg.
La decesul mamei dvs, da, veti avea dreptul la partea ei . (vor veni la mostenire doar descendentii mamei dvs, adica dvs. si fratele ori sora).

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-10-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Masa succesorala de pe urma mamei dvs se va imparti intre mostenitorii acesteia, adica intre dvs si fratele dvs, in cote egale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.