Forum avocaţi > Civil

Stornare cheltuieli neaprobate AG

28-10-2019
Vizitator
Va rog un micut mare ajutor.
Am urmatoarea situatie. Asociatia proprietari m-a dat in jduecata Pretentii ca nu le platesc cheltuielile comune. Am facut cerere reconventionala si intampinare. Am cerut sa constate lipsa calitatii de reprezentant al celui care semneaza cererea de chemare in judecata si am cerut si expertiza contabila.
Acuma, sunt la al doilea termen, la primul m-a pus sa platesc taxa de timbru ca uitaseara sa o ceara si sa iau la cunostinta de actele depuse de reclamanta.
As vrea sa cer cumva si nu stiu cum STORNAREA tuturor sumelor cheltuite ilegal de diversele comitete executive in ani de zile si neaprobate de adunarea generala sau/si nestatutare, adicatot ce au pus in carca mea si nu aveau dreptul sa puna pentru ca nu aveau aprobarea adunarii generale. Cum as putea face asta? Ar trebui luata fiecare cheltuiala si cineva sa constatea daca au avut aprobarea pentru ea ori ba. Cum sa cer asa ceva acum? E esential sa vada judecatoarea ca au fost facute ilegal cheltuieli si sa le storneze as vrea.
Va multumesc.
Răspunde
 28-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Va formulati cererea exact asa cum ati expus-o aici. Insa fiind o actiune cuantificabila in bani, va trebui sa timbrati. Initial, partial, iar ulterior, cand se va stabili suma pe care o aveti in vedere, (probabil prin expertiza), veti timbra la valoare. Asta insa nu inseamna ca vi se va admite capatul de cerere. Dar fara timbrare, instanta nu-l poate pune in discutie.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-10-2019
Vizitator
Sunteti o avocata extraordinara!Multumesc.
Sunt sute de milioane cheltuite ilegal, nu pot plati asa taxe. Mai bine cand am decizia atunci sa fac ceva? Adica daca se constata ca nu au avut calitate de reprezentant, cum au semnat pe bani? Dar aici merge doar in penal si in penal nu se dau condamnari si pierd timp si bani degeaba. Nu stiu ce sa fac.
Răspunde
 29-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
In penal, daca va constituiti parte civila, nu se achita taxa de timbru pentru suma cu care ati fost prejudiciata. Iar condamnari se dau, insa nu toate condamnarile presupun inchisoare cu executare. Noul cod de procedura penala a diversificat categoriile si modalitatea de executare a pedepselor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.