Petrescu a scris pe 03-11-2019: Buna ziua, Am doua procese care tin unul de altul si am cerut in cerere reconventionala ce am cerut in actiune separata. As vrea sa suspend pe asta cu cererea reconventionala in care sunt parat pana la finalizarea celuilalt. Cum se face asta va rog? O cerere de suspendare adica si ce motiv sa invoc? Partea adversa trebuie sa fie de acord? Se admit asemenea cereri, va rog? Multumesc. Imi pare rau, dar nu v-ati exprimat clar. "As vrea sa suspend pe asta cu cererea reconventionala in care sunt parat pana la finalizarea celuilalt." Doriti suspendarea judecatii reconventionalei pana se judeca actiunea separata? Puteti renunta la judecarea ei. Apoi, daca nu renuntati, daca ele sunt identice, puteti cere instantei disjungerea reconventionalei, iar ulterior conexarea reconventionalei la actiunea separata. Oricum, prima care va fi judecata va atrage autoritatea de lucru judecat, cea de-a doua urmand sa fie respinsa. |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|