Forum avocaţi > Civil

Teren cumpărat dar ocupat de vecin

06-11-2019
Vizitator
Am cumpărat un Teren, dar o parte este ocupată de vecin. Am descoperit abia acuma, făcând măsurători topo noi, că un ar este ocupat de înainte de a cumpăra eu suprafață de teren. Ce se poate face!?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Răspunde
 06-11-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Actiune in garantie pentru evictiune impotriva vanzatorului, imediat.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-11-2019
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns doamna avocat!
Problema este că nici vânzătorul nu știa despre aceasta situație și vânzarea a fost făcută în 1995. Vânzătorul care a moștenit terenul, a fost de bună credință, vecinul a ocupat terenul înainte , acesta fiind vinovatul nu vânzătorul.
În aceste condiții se mai poate face ceva!?
Răspunde
 07-11-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu este problema dvs. ce a stiut sau nu a stiut vanzatorul.
Si nici nu conteaza. In fond, v-a inselat, ca a vrut sau nu. Rezultatul e acelasi.
Ideea de baza e ca v-a vandut ceva care nu poate fi folosit si nici nu era in posesia sa. Poate nici in proprietatea sa?

Calea indicata este cea mentionata, daca vreti sa faceti ceva.

El rebuie sa se bata ca sa va dea pamantul, ptr. ca pamantul lui a fost ocupat si vi l-a vandut fara sa va spuna. Iar dvs. l-ati platit. Este vinovat de evictiune.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-11-2019
Vizitator
Va mulțumesc foarte mult pentru abilitatea de a mă consilia atât de competent și clar!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.