Forum avocaţi > Civil

Deschidere filiala asociatie cu sediul in alt oras

14-03-2014

Buna ziua ,va rog mult sa imi spune-ti si mie ,daca am deschis o filiala a unei asociatii ,exista posibilitatea ca asociatia mama sa nu poata sa se bage in asociatia filiala?Ce drepturi am eu si ce drepturi asociatia mama..mentionez ca asociatia mama doreste sa isi insuseasca ceea ce eu am creat in filiala..cat este de corect si cum ma pot apara.Mentionez de altfel ca se trateaza despre un adapost de animale.Multumesc din suflet si astept un raspuns
Răspunde
 17-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Filiala este o societate independenta, cu personalitate juridica proprie fata de societatea-mama sub al carei control se afla, filiala are un patrimoniu propriu si actioneaza in nume propriu in relatiile cu tertii,

Obiectul de activitate al filialei poate fi distinct de cel al societatii-mama deoarece din punct de vedere juridic, filiala unei societati este o societate distincta fata de respectiva societate.

Asta e valabil in linii mari, insa pt acuratatea raspunsului juridic tb studiate actele constitutive pt a observa ce prevederi sunt cuprinse in acestea.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2014

Multumesc din suflet pentru raspuns,va voi cauta pentru a va pune la dispozitie documentele ,
Cu respect !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.