Forum avocaţi > Civil

Cumparat apartament cu datoriile 1 proprietar, eu fiind al 3-lea

15-03-2014
Iasi

andrei_dumitruadrian@yahoo.com
Am cumparat un apartament de la un domn C., care acesta la randul lui l-a achizitionat de la o licitatie publica. Initial acest apartament a fost al domnului A., ce la achizitionat printr-un credit imobiliar , ca intr-un final banca sa ii scoata casa la licitatie pentru neplata,totodata domnul A. lasand restante de plata la toate serviciile, in special administratie (1500 ron). Mentionez ca domnul C a fost proprietarul apartamentului timp de cateva luni pana a revinde si cumpara eu, timp in care nu si-a inregistrat apartamentul nicaieri (nici primarie, nici admistratie Termo-Service etc). Asadar in momentul cand m-am inregistrat la Termo-Service am fost instiintat ca datoriile Domnului A. sunt acum in sarcina mea.(Detin o copie de adeverinta eliberata de catre Termo-Service necesara la notariat pentru actul de vanzare cumparare in care se precizeaza faptul ca " nu sunt datorii" dar totusi mai jos mai precizeaza si :" in cazul in care sunt datorii acestea vor fi preluate de catre noul proprietar" ).
Cu agentia imobiliara de la care am cumparat am semnat un precontract in care se preciza negru pe alb ca nu sunt datorii de nici un fel , doamna agent avand o procura de la proprietari reprezentandu-i pe acestia( 2 batrani cu care nu m-am inatalnit niciodata), avand dreptul sa primeasca banii numerar de la mine.
In contractul de vanzare-cumparare se precizeaza ca preiau cu datorii acestea din urma a fi recuperate de la vanzator.
Ce vreau sa intreb pe acest forum , pe avocatii dintre dvs sunt urmatoarele lucruri:
- cum s-a eliberat acea adeverinta pentru domnul C. de la Termo-Service daca acesta nici macar nu era inregistrat ca fiind proprietar in baza lor de date...?
- acel precontract semnat cu agentia imobiliara in care am fost mintit mai are vreo valabilitate...?
- ce solutii imi puteti da pentru evitarea acelor restante de plata la termo-service..?
Multumesc, O seara buna !!
-
Răspunde
 17-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca in contract scrie ca preluati cu datorii, inseamna ca nu ati fost indus in eroare si ca ati semnat contractul in cunostinta de cauza.
Din ceea ce scrieti dvs sunt ceva contradictii, de aceea eu consider ca ar fi bine sa pot vedea contractul si acele adrese de care pomeniti.

Datoriile la intretinere ale primului proprietar nu sunt in sarcina dvs, nici a adjudecatarului la licitatie, acesta preluand mobilul fara niciun fel de sarcini sau datorii.

Ce vechime au datoriile catre Termo-service?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-03-2014
Vizitator
tot anul 2013 domnul A. , primul proprietar nu a platiti nici o factura catre Termo- Service.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.