Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am o iubita care are 16 ani și eu sunt major și vrea sa se muta la mine dar părinți iei nus deacord

15-12-2019
Vizitator
Bună am o prietena de 16 ani are și un copil de 4 luni care tata la copil io lasat eu am 22 de ani și ne iubim foarte mult și ea vrea sa se muta la mine dar problema e ca părinți iei nus deacord sa fie cu mine și întrebarea mea este dacă ia vine la mine și părinți iei merg la politie și depun plângere care este riscul meu astep un răspuns cât de repede sa știu ce am de făcut va rog
Răspunde
 15-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Pana la 18 ani, domnisoara - chiar daca este si mama - nu este majora, si se afla sub protectia parintilor.

Ca atare, desi sexul consensual cu o persoana care a implinit 15 ani nu este infractiune, se poate transforma extrem de usor intr-una.

In plus, daca parintii nu sunt de acord cu plecarea minorei de acasa (iar aici nu ati specificat daca vreti sa o luati cu copil sau fara, adica sa o faceti sa-si abandoneze copilul si care copil - atentie - este al altui barbat) vor depune plangere la politie, ale carei urmari nu am cum sa vi le detaliez aici. Va fi implicate in mod cert si directia ptr.protectia copilului ptr. ca vorbim de un minor care creste un alt minor.

Pe cale de consecinta, eu va recomand sa iubiti domnisoara - in continuare - de la departare si sa actionati fie cand toata lumea va fi de acord, fie cand va implini minora 18 ani.

Ptr. ca , in acest moment, urmarile unei astfel de fapte asupra viitorului dvs. sunt incalculabile si sunt sanse de 99% sa mearga rau ptr dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care parintii prietenei dvs vor formula plangere penala, veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.