Forum avocaţi > Civil

Executare silita ceruta de doua ori

18-12-2019
Vizitator
Apartamentul meu este executat silit si executarea este suspendata pana la solutionarea unui alt dosar, cu plata cautiune mare. Vad acum ca creditorul a cerut o alta incuviintare de executare silita. Eu altceva nu am decat acest imobil ipotecat. Cum poate cere executarea de doua ori???
Si pe ce motiv anume????
Rog ajutor, mi-a sarit inima din piept.
Răspunde
 18-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cand veti primi hartiile de la executor, va veti lamuri. Si puteti introduce contestatie la executare.
Poate prima data creditorul a cerut doar executare imobiliara, iar acum a cerut si executare mobiliara.
Poate este vorba de o alta datorie pe care o aveti fata de acesta si care nu a fost inclusa in primul dosar de executare.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati in instanta o contestatie la executare, in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-12-2019
Vizitator
Eu ce acte trebuie sa primesc ca urmare a incuviintarii executarii silite? Si cum mi se transmit? Prima data au trimis intentionat la o alta adresa. Daca nu ajung la mine...ce fac? Eu am aflat de pe portal.
Răspunde
 19-12-2019
Vizitator
Eu ce acte trebuie sa primesc ca urmare a incuviintarii executarii silite? Si cum mi se transmit? Prima data au trimis intentionat la o alta adresa. Daca nu ajung la mine...ce fac? Eu am aflat de pe portal.
Răspunde
 19-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Actele vi se transmit la adresa din cartea de identitate. Daca aveti un alt domiciliu, dar nu ati schimbat Ci ori nu ati cerut flotant, nu se poate retine culpa creditorului ori a executorului.

Incheierea de incuviintare a executarii silite se comunica de catreinstanta doar creditorului si executorului.

Dvs. veti primi documente din partea executorului, pe care puteti sa le contestati in 15 zile in instanta.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca nu mai locuiti la adresa din Cartea de identitate sau v-ati schimbat actul de identitate, puteti trimite o notificare executorului cu adresa unde doriti sa vi se comunice actele de procedura.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.