Forum avocaţi > Civil

Repunere pe rol si dosar disparut de pe portal

24-12-2019
Vizitator
Buna seara,

Este normal ca un dosar care este suspendat pana la solutionarea altuia, de la o alta instanta, superioara, sa dispara de pe portal? E din anul 2012.
Cine poate cere repunerea pe rol a unui dosar suspendat? Eu sunt reclamantul si eu am cerut suspendarea lui. Partea adversa poate cere repunerea pe rol?

MUltumesc. Craciun fericit!
Răspunde
 24-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Sa ne spuneti care a fost motivul suspendarii, ptr. ca are relevanta asupra termenului perimarii.
Nu in toate situatiile de suspendare este suspendat si termenul de perimare.

Pentru ca orice cerere de chemare în judecată, contestaţie, apel, recurs, revizuire şi orice altă cerere de reformare sau de retractare se perimă de drept, chiar împotriva incapabililor, dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părţii, timp de 6 luni.

Insa si pentru constatarea perimarii ar fi trebuit sa fiti citata. Este posibil sa va fi scapat din vedere o eventuala citare in dosarul suspendat?

Perimarea se constată din oficiu sau la cererea părţii interesate. Judecătorul va cita de urgenţă părţile şi va dispune grefierului să întocmească un referat asupra actelor de procedură în legătură cu perimarea.

Pe de alta parte, portalul poate da erori acum, pentru ca toate dosarele sunt in reindexare.
Cel mai bine ar fi sa sunati la arhiva sa va interesati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-12-2019
Vizitator
Craciun Fericit!

Imi plac cateii dvs.
Treaba este asa: e o contestatie la executare formulata de mine si care este suspendata de cativa ani pana la judecarea definitiva a unui proces pe clauze abuzive, acolo mai dureaza ceva timp.
Daca ar fi cerut repunerea pe rol, ar fi trebuit sa aiba termen si sa apara pe portal, nu? NU am primit nici o citatie. O sa sun la arhiva sa ma interesez dar nu apare pe portal repunerea pe rol.
Multumsc.
Răspunde
 25-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Multumesc.
Craciun fericit si dvs, doamna.

Iar cateii sunt rasa Akita Inu (fata si baiat).

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-12-2019
Vizitator
Oh....asta e rasa mea preferata!!! HACHIKO!!! II iubesc. Mi-as dori si eu unul asa...

Ii pup.
Răspunde
 26-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Marina Coman a scris pe 25-12-2019:
Craciun Fericit!

Imi plac cateii dvs.
Treaba este asa: e o contestatie la executare formulata de mine si care este suspendata de cativa ani pana la judecarea definitiva a unui proces pe clauze abuzive, acolo mai dureaza ceva timp.
Daca ar fi cerut repunerea pe rol, ar fi trebuit sa aiba termen si sa apara pe portal, nu? NU am primit nici o citatie. O sa sun la arhiva sa ma interesez dar nu apare pe portal repunerea pe rol.
Multumsc.
Daca dosarul nu figureaza pe portalul instantelor, puteti formula o cerere prin registratura, pentru ca dosarul sa fie inregistrat pe site. In situatia in care s-ar fi repus pe rol, ati fi fost citata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.