Forum avocaţi > Civil

Notificare executare

29-12-2019

Buna ziua! L-am executat pe tatal copilului pentru neplata pensie intretinere, el a facut contestatie la executare si a pierdut. Secretara executorului judecatoresc mi-a spus ca pot sa-i trimit eu o notificare de plata cu confirmare de primire pentru a nu mai apela la avocat sau executor. Puteti sa-mi dati un model pentru o astfel de notificare? Hotararea judecatoreasca o am legalizata.
Va multumesc!
Răspunde
 29-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Notificarea trimisa de dvs. ar avea efect doar daca ar vrea sa plateasca benevol. Ceea ce nu este cazul, dat fiind faptul ca a trebuit sa apelati la un executor judecatoresc.

Iar daca exista o executare silita inceputa si o contestatie la executare respinsa, doar executorul jud. il poate obliga sa plateasca.

Dvs. puteti la fel de bine sa-i dati numai un telefon tatalui copilului si sa-i cereti sa inceapa sa plateasca. Daca refuza, doar executorul rezolva.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ar fi indicat sa il notificati pe tatal copiilor prin executor si in cazul in care nu va achita de bunavoie, sa continuati procedura executarii silite. Aveti posibilitatea sa solicitati obligarea acestuia la plata cheltuielilor de executare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2019

Pot sa-l notific si personal, nu? Exista un model de notificare pe internet?
Răspunde
 29-12-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu va formalizati foarte mult. Scrieti ceva de genul:

Catre: datele debitorului
Data:

Subsemnata, x cu datele dvs de identificare, in numele si pentru minorul y, cu datele lui de identificare,
prin prezenta, va notific asupra obligatiei de plata a pensiei de intretinere datorata minorului y , in suma de .... lei lunar, astfel cum reiese din (indicati actul - hotararea jud etc)
Plata urmeaza sa fie efectuata prin virament bancar in contul....... ori prin mandat postal, la adresa... cu titlu de obligatie de intretinere, incepand cu luna decembrie 2019. Plata va fi efectuata pana pe data de 5 ale fiecarei luni.
In cazul in care nu veti efectua plata benevol, voi continua procedura de executare silita demarat in dosarul de executare z aflat pe rolul biroului executorului judecatoresc w.

Cu mentiunea ca, daca nu a platit pana acum, si in conditiile in care stie de existent executarii si a hot.jud. si tot nu a platit, nu cred ca veti rezolva ceva prin aceasta notificare. Executorul sa-i faca poprire pe conturi.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ioana33333 a scris pe 29-12-2019:
Pot sa-l notific si personal, nu? Exista un model de notificare pe internet?
Puteti formula si dvs notificarea, indicand numarul contului bancar si termenul in care doriti sa efectueze plata. Trimiteti notificarea prin posta, cu confirmare de primire.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.