Buna ziua, Mă aflu într-o situație delicată:sunt necăsătorită,locuiesc împreună cu copilul meu în vârstă de 15 ani, împreună cu părinții mei cu care am o relație foarte ,foarte tensionată(mi se aduc des jigniri de către mama mea in fata copilului și acuzații nefondate, am fost amenințată nu o dată că mă va da afara din casa). Aceasta situație persista de aproape 30 de ani,daca nu a reușit să mă doboare psihic pe mine i-a atacat verbal pe toți cei din jurul meu(prieteni și chiar pe fiul meu)indepartandu-i astfel și izolandu-ma de ei. Întrebarea mea este următoarea: apartamentul in care locuim a fost obținut prin natura serviciului tatălui meu(fost cadru militar) și apoi după 1990 a fost cumpărat de către părinții mei, dar numai după ce eu am dat o declarație că sunt de acord că ei sa cumpere acest apartament,deoarece aveam 18 ani. Are acea declarație dată de mine vre-o valoare? Mă poate proteja pe mine și pe fiul meu ? Daca are,de unde pot obține acea dovada? Incerc sa găsesc o modalitate de a mă proteja pe mine și copil,deoarece nu am posibilitatea să mă mut din casa ,nici măcar cu chirie,așa încât efectiv nu știu ce as putea face sa nu ajung pe drumuri. Va mulțumesc. |
|