Forum avocaţi > Civil

Recuperare creanta

18-03-2014
Vizitator
In luna aprilie anul trecut firma mea a incheiat un contract de distributie exclusiva cu un distribuitor.Acesta a incheiat un contract cu o primarie, urmand ca banii incasati sa ni-i dea noua mai putin comisionul lui.Clientul a facut o prima plata in val. de 20000 lei , urmand ca diferenta sa o achite in scurt timp. Distribuitorul a sustras banii din banca, ne mai virandu-i spre noi. La scurt timp a murit. Ce pot sa fac sa recuperez suma datorata e vorba de 40.000 lei. Pe cale penala nu mai exista sanse fiindca , distribuitorul a decedat. As vrea sa stiu daca cu contractul de distributie pot sa execut silit distribuitorul, mai exact bunurile lui.Era divortat , iar copilul sau copiii , minori fiind erau cu mama lor.Am facut o cerere de ordonanta de urgenta si a fost respinsa. Ce mai pot face ? Cum pot sa recuperez banii de la el si de la clientul lui? Actiunea oblica ar fi o solutie? Clientul e de buna credinta si ar vrea sa-mmi plateasca dar fara un act oficial nu poate.
Multumesc
Răspunde
 19-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Distribuitorul cu care aveti contractul incheiat este o sociietate comerciala, un PFA, sau o simpla persoana fizica?

Pt ca in raport de calitatea sa sunt si caile pe care dvs le puteti urma.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2014
Vizitator
Distribuitorul cu care aveti contractul incheiat este o sociietate comerciala, un PFA, sau o simpla persoana fizica?

Distribuitorul este un Srl cu asociat unic, din pacate decedat.Stiu sau cel putin asa ar trebui sa fie scris in actul constitutiv ca mostenitorii preiau atat castigul cat si pierderile.In cazul meu, are daca bine stiu, copil, dar minor care este in grija mamei si care sunt in afara tarii.Nu stiu in ce masura ar fi interesati de afacerile fostului sot.
Pe cale penala nu pot obtine nimic, pe calea ordonantei de plata, mi s-a respins cererea.Clientul distribuitorului ( o primarie) ar dori efectuarea diferentei de plata dar fara hotarare judecatoreasca nu se poate, contractul nefiind incheiat intre noi si primarie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.