| in luna August 2013 tatal mau a decedat, mostenitor fiind eu fiul lui; nu mostenirea pentru bunuri ma intereseaza acum..,succesiunea am facut-o,si e k; a avut un credit de 8000 ron scos de la o banca in ianuarie 2013; mentionez ca avea si pensia pe card la banca respectiva cred ca de vre-o 10-12 ani, si a mai avut un credit asemanator scos de la aceeasi banca in aceleasi conditii in 2007,care l-a platit integral fara probleme pana 2010 cred, banca luandu-si rata direct de pe card; ma intorc acum la creditul de 8000 de ron din ian 2013; mentionez ca creditul este negarantat,fara giranti,fara garantii imobiliare, si cu asigurare de viata pe aceasta suma incheiata de firma de asigurari ai aceleiasi banci; in August 2013 a decedat,pana atunci platind tot la zi fara intarzieri; la o saptamana dupa deces am anuntat banca despre deces lasand o copie a certificatului de deces la ei, am anuntat firma de asigurari ai aceleiasi banci unde au cerut mai multe acte pe parcurs de 2 luni si le-am dat toate; a inceput de prin decembrie sa ma tot coctacteze postal si telefonic, 2 firme de recuperat creante am inteles eu..,cea din urma azi;le-am explicat situatia telefonic, dar mi-a spus ca fiind succesor mostenesc si bunurile si "datoria-credit", in urma nu stiu carei "legi a succesiunii", trebuind sa platesc eu creditul respectiv; Va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac, pentru ca eu n-am posibilitatea sa le platesc acesti bani; spuneti-mi daca legal exista asa ceva,ce pot sa-mi faca, si un sfat pe ce cale ar trebui sa o iau; pentru ca e deja a patra luna in care ma tin intr-un stres continuu,nu se mai poate asa; VA MULTUMESC mult de tot !! si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra, |
|