|
30-01-2020 |
 | Cornelia Petrea Vizitator |
| Inteleg ca pot da in plata apartamentul meu printr-o notificare notariala. Daca incep procedura de dare in plata banca ce pierde ca vad ca se tot opun la asa ceva. Aud la tv. Este ireversibila aceasta procedura de dare in plata? Un vecin ii tine in sah de un an de zile. Daca ma razgandesc pe traseu adica...seara buna | |
|
|
|
30-01-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Banca vrea bani, de principiu. Nu vrea sa se complice sa accepte proprietati in locul banilor, ptr ca nu e agentie imobiliara. De aceea se opune,de regula. Iar procedura de dare in plata poate fi sistata, daca gasiti sumele necesare achitarii datoriei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-01-2020 |
| Intentionez sa nu mai platesc la apartament nimic. Ei vor incerca sa il execute, eu dau in plata. Cat poate dura darea in plata? Ei pot fi de acord fara proces? | |
|
|
|
30-01-2020 |
|
| Da. Procesul este exceptia. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-01-2020 |
| Cornelia Petrea a scris pe 30-01-2020: Intentionez sa nu mai platesc la apartament nimic. Ei vor incerca sa il execute, eu dau in plata. Cat poate dura darea in plata? Ei pot fi de acord fara proces? Dacă se prezintă la notariat pentru finalizarea procedurii de dare în plată este în regulă. Însă, creditorul are posibilitatea să conteste darea în plată, iar în acest caz procedura este judiciară. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
30-01-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cornelia Petrea a scris pe 30-01-2020: Intentionez sa nu mai platesc la apartament nimic. Ei vor incerca sa il execute, eu dau in plata. Cat poate dura darea in plata? Ei pot fi de acord fara proces? Banca poate prelua apartamentul in schimbul sumei datorate, insa totul depinde de politica bancii de la care ati contractat creditul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2020 |
| Ce se poate intampla daca eu ii fenteZ si nu ma prezint la notar dupa.ce am facut notificarea? | |
|
|
|
30-01-2020 |
| Ce se poate intampla daca eu ii fenteZ si nu ma prezint la notar dupa.ce am facut notificarea? | |
|
|
|
30-01-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cred ca este in interesul dvs sa finalizati procedura de dare in plata, insa daca nu va prezentati se va proceda la executare silita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-01-2020 |
| Nu este in interesul meu. Deci daca nu ma prezint se executa silit? Daca este deja in executare? Pe mine ma intereseaza sa stiu ce pot face ei daca nu ma duc la notar. | |
|
|
|
31-01-2020 |
|
| Darea in plata este o facilitate acordata debitorului. Daca dvs. nu dati curs propriei dvs. solicitari, inseamna ca renuntati la aceasta facilitate si trebuie sa va achitati datoria cu bani. Iar banca este indreptatita sa inceapa ori sa continue procedurile de executare silita. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
31-01-2020 |
| Multumesc foarte mult. Ma pot ei obliga sa merg mai departe cu notificarea aceea? Cum o vor anula, ce vor face ca sa reia executarea? | |
|
|
|
31-01-2020 |
| Nu va obliga nimeni sa mergeti pe procedura darii in plata. Daca nu doriti aceasta procedura, asteptati sa fiti executata silit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |