Forum avocaţi > Civil

Darea in plata

30-01-2020
Vizitator
Inteleg ca pot da in plata apartamentul meu printr-o notificare notariala. Daca incep procedura de dare in plata banca ce pierde ca vad ca se tot opun la asa ceva. Aud la tv. Este ireversibila aceasta procedura de dare in plata? Un vecin ii tine in sah de un an de zile. Daca ma razgandesc pe traseu adica...seara buna
Răspunde
 30-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Banca vrea bani, de principiu. Nu vrea sa se complice sa accepte proprietati in locul banilor, ptr ca nu e agentie imobiliara. De aceea se opune,de regula. Iar procedura de dare in plata poate fi sistata, daca gasiti sumele necesare achitarii datoriei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2020
Vizitator
Intentionez sa nu mai platesc la apartament nimic. Ei vor incerca sa il execute, eu dau in plata. Cat poate dura darea in plata? Ei pot fi de acord fara proces?
Răspunde
 30-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da. Procesul este exceptia.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cornelia Petrea a scris pe 30-01-2020:
Intentionez sa nu mai platesc la apartament nimic. Ei vor incerca sa il execute, eu dau in plata. Cat poate dura darea in plata? Ei pot fi de acord fara proces?

Dacă se prezintă la notariat pentru finalizarea procedurii de dare în plată este în regulă. Însă, creditorul are posibilitatea să conteste darea în plată, iar în acest caz procedura este judiciară.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cornelia Petrea a scris pe 30-01-2020:
Banca poate prelua apartamentul in schimbul sumei datorate, insa totul depinde de politica bancii de la care ati contractat creditul.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2020
Vizitator
Ce se poate intampla daca eu ii fenteZ si nu ma prezint la notar dupa.ce am facut notificarea?
Răspunde
 30-01-2020
Vizitator
Ce se poate intampla daca eu ii fenteZ si nu ma prezint la notar dupa.ce am facut notificarea?
Răspunde
 30-01-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cred ca este in interesul dvs sa finalizati procedura de dare in plata, insa daca nu va prezentati se va proceda la executare silita.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2020
Vizitator
Nu este in interesul meu.
Deci daca nu ma prezint se executa silit? Daca este deja in executare? Pe mine ma intereseaza sa stiu ce pot face ei daca nu ma duc la notar.
Răspunde
 31-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Darea in plata este o facilitate acordata debitorului. Daca dvs. nu dati curs propriei dvs. solicitari, inseamna ca renuntati la aceasta facilitate si trebuie sa va achitati datoria cu bani. Iar banca este indreptatita sa inceapa ori sa continue procedurile de executare silita.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2020
Vizitator
Multumesc foarte mult.
Ma pot ei obliga sa merg mai departe cu notificarea aceea? Cum o vor anula, ce vor face ca sa reia executarea?
Răspunde
 31-01-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nu va obliga nimeni sa mergeti pe procedura darii in plata. Daca nu doriti aceasta procedura, asteptati sa fiti executata silit.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.