Forum avocaţi > Civil

Comportament deplasat avocat

22-02-2020
Vizitator
Ce fac eu cu acest avocat si cu aceasta situatie, va rog?
Semnez contract, platesc onorariul in avans. Se vedea ca e genul care lasa pe ultima suta de metri totul. In ultima zi a termenului, depune actiunea. Intre timp, nevasta pe care nu am vazut-o vreodata in viata mea devine o tata ca la mahala si desi nu avea vreo treaba cu mine, nu e jurista sau ceva, se baga si ii spune sa vin sa imi iau actele!!! Stiindu-se foarte clar ca nimeni nu ia un proces inceput de altul.
El mi-a inchis telefonul in nas de nenumarate ori, a tipat fara motiv la mine si am tolerat desi nu era cazul asemenea comportament de maidan.
Bun, acum, vazand ca probabil e greu sa ma sperie, cauta cearta prin email, la telefon nu vorbeste, scrie tot felul de prostii ca din cauza mea a pierdut el doi clienti ca a trebuit sa stea sa lucreze pentru mine, samd.
Eu stiu ca nevasta asta a lui a facut probleme si in trecut cu gelozia de om nebun.
Ce sa fac? Nu pot renunta si nici nu e cazul dar pe de alta parte, vad ca refuza sa comunice si pe langa asta e obraznic si nu mai face nimic pentru speta. Imi scrie aparand partea adversa in fata mea si acuzandu-ma pe mine. Aiureli. Deci, intrebarea mea este: cum sa il potolesc pe el dar mai ales pe nebuna de nevasta ca sa mi se rezolve problema juridica?
Ce tara de 2 bani, asa ceva...

Multumesc de ajutor.
Răspunde
 23-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca aveti dificultati in modul de colaborare cu avocatul, puteti rezilia unilateral contractul de asistenta juridica si va puteti angaja un alt avocat. De asemenea, puteti discuta cu avocatul pentru restituirea unui procent din onorariul achitat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2020
BUCURESTI

Marina Coman a scris pe 22-02-2020:
Ce fac eu cu acest avocat si cu aceasta situatie, va rog?
Semnez contract, platesc onorariul in avans. Se vedea ca e genul care lasa pe ultima suta de metri totul. In ultima zi a termenului, depune actiunea.

Dacă sunteți nemulțumită de comportamentul avocatului, puteți renunța oricând unilateral la contractul de asistență juridică. În funcție de munca depusă de avocat, ați putea fi îndreptățită și să solicitați o parte din onorariu înapoi. Însă, atât în speță cât și de obicei, faptul de a redacta și depune o acțiune, reprezintă deja o parte semnificativă din onorariu.
Stiindu-se foarte clar ca nimeni nu ia un proces inceput de altul.

Cauzele în care alți avocați au renunțat să reprezinte o parte sunt preluate frecvente de alți colegi. Foarte rar un avocat nu dorește să preia o cauză și dacă se întâmpl așa ceva nu este pentru că a fost un alt avocat angajat înainte, ci că poate problema este în altă parte și nu s-ar fi angajat de la bun început.
Intre timp, nevasta pe care nu am vazut-o vreodata in viata mea devine o tata ca la mahala si desi nu avea vreo treaba cu mine, nu e jurista sau ceva, se baga si ii spune sa vin sa imi iau actele!!! Stiindu-se foarte clar ca nimeni nu ia un proces inceput de altul.
(...)
Ce tara de 2 bani, asa ceva...

Nu comentez la aspecte cu iz telenovelistic și mai puțin juridic. Pot doar să precizez că eu cred că greșiți că le catalogați a fiind specifice doar României. Telenovelele până la urmă nu sunt originare din România.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 25-02-2020
Vizitator
Avocatul acesta imi aduce grave prejudicii pentru ca refuza sa fie profesionist si serios. Nu e doar onorariul ci mult mai mult rau
Pe care il face.
Nu e treaba mea sa analizez de ce refuza unii spete incepute de altii. Asa motiveaza. Sa inteleg ca exista avocati mincinosi?
Asta e situatia, telenovela o fi pt judecata dvs. Pentru mine e mizerie.
Răspunde
 28-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Fiecare avocat decide modul in care isi indeplineste indatoririle si relationeaza cu clientii sai. Va puteti angaja un alt avocat, daca sunteti nemultumita de serviciile prestate de actualul aparator.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2020
Vizitator
Marina Coman a scris pe 25-02-2020:
Nu e treaba mea sa analizez de ce refuza unii spete incepute de altii. Asa motiveaza. Sa inteleg ca exista avocati mincinosi?

Eu as spune mai degraba ca avocati diplomati ;) Diplomatia implica si procedeul numit minciuna. Daca este o cauza fara probleme, cu un client care se comporta decent, poate sa fie inceputa si de 10 avocati - mereu veti gasi inlocuitor, restul sunt povesti.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.