Forum avocaţi > Civil

Custodie minor

06-03-2020
Vizitator
Bună ziua!
Cum poate tatăl fetitei mele sa obțină custodia.
Am o fetita de 2 ani și 3 luni. .... Eu când am născut el nu a recunoscut fata eu am născut în Grecia iar eu am plecat de acolo. El nu a trimis niciun ban fetei nu se interesează de ea și el vrea sa facă un test de paternitate și mia spus ca va deschide un proces pentru custodie ca doar asa poate face testul de paternitate mai repede. Eu sunt acum în Germania de 5 luni iar fata e la părinții mei specific ca trimit bani mereu și vreau sa o aduc aici sa ma stabilesc în Germania.
El mia spus ca nu vrea sa îmi ia fata dar eu cred ca asta 3 intenția lui... Ar putea sa obțină custodia fetei având în vedere ca nu e trecut în certificat și nici nu se interesează de ea.. Ce pot face sa evit sa obțină custodia
Mulțumesc!
Răspunde
 06-03-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu va putea obține custodia, dar își va putea dovedi calitatea de tată al copilului. În acest caz, va solicita stabilirea exercitării autorității părintești, care cel mai probabil va fi comună.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Tatal poate formula o actiune pentru stabilirea paternitatii minorei. Daca se va dovedi ca dansul este tatal biologic, se va stabili modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, se va stabili domiciliul minorei la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei de intretinere. Daca domiciliul copilului va fi stabilit la dvs, tatal poate solicita stabilirea unui program de vizita.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.