Alina a scris pe 09-03-2020: Buna ziua. Sunt într-un proces de custodie minori cu fostul soț,și am și eu câteva întrebări. Procesul se desfășoară în Slatina, jud. Olt și asi dori sa vă întreb dacă pot cere mutarea dosarului la București. Eu și fostul soț avem domiciliul în sat Teiuș, oraș Scornicești, jud. Olt dar eu doresc să îmi schimb buletinul și să îmi fac mutație pe București. După ce îmi fac mutația pot cere instanței mutarea dosarului în București? Noi ne judecăm pentru stabilirea domiciliului a doi minori în vârste de 3-5 ani și autoritatea drepturilor părintești. El a înaintat înfățișarea in instanță, iar pe 18 luna aceasta avem prima înfățișare. La stadiul procesului scrie fond, am înțeles că asta înseamnă depunere de dovezi, am nevoie de avocat la aceasta primă înfățișare? Sau mă pot duce doar eu cu dovezile pe care le am?? Va mulțumesc Competenta de solutionare a actiunilor avand ca obiect situatia minorilor apartin judecatoriei pe a carei raza teritoriala domiciliaza acestia, deci in situatia expusa, consider ca este tardiv sa va schimbati actul de identitate si eventual sa va mutati impreuna cu minorii in alta localitate, din moment ce la data introducerii actiunii copiii domiciliau in judetul Olt. |