Forum avocaţi > Civil

Cheltuieli neaprobate, ce se poate face?

19-03-2020
Vizitator
Asociatia de proprietari a castigat proces sa le dau bani pe cheltuieli comune. Desi judecatoarea nu a tinut cont de cererea mea reconventionala, nici nu a citit si cred ca habar nu are de legile asociatiilor. Ma rog. In proces nu s-a facut expertiza financiara. Am cerut sa spuna daca prin expertiza se stabileste si ce cheltuieli au fost facute de diversi presedinti si comitete, in mod ilegal si judele a zis ca nu face asa ceva. Bun. Intrebarea mea este: cum sa fac sa fie scoase ca fiind ilegale si deci de neplatit cheltuielile puse in sarcina mea? De ecxemplu: cheltuieli neaprobate de membrii asociatiei si fara buget anual de venituri si cheltuieli aprobat? Adica...acuma ca au castigat acest proces in care nu s-a analizat practic si serios prin prisma legii nimic, eu mai pot face un alt proces sau altceva ca sa se scoata din sarcina mea de plata sumele puse acolo din burta? Multumesc. Hotararea nu e definitiva. Mai am apel. Dar in apel pot sa cer ce vreau eu? Adica putina riguoriztate. Nu ca vine un oarecine cu liste de plata si gata. Eu platesc si judele da cu parafa fara nici macar sa studieze vreo lege.
Multumesc.
Sanatate!
Răspunde
 20-03-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Promovati calea de atac in termenul legal si solicitati efectuarea expertizelor care nu au fost incuviintate pe fond.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.