Forum avocaţi > Civil

Pot da in judecata un spital/medic?

20-03-2020
Vizitator
Am dat nastere in noiembrie 2019 prin cezariana la un spital privat, cu plan de nastere si cu toate actele la punct prin care am refuzat sa i se administreze vaccinurile si vitamina k si orice altceva(fara acordul nostru) copilului. Dupa 4 luni cand am avut timp sa ma uit in detaliu pe raportul medical primit la externare am citit in el cu mare dezamagire si indignare ca i s-a facut copilului in ziua nasterii vitamina k,fara sa stim si FARA ACORDUL nostru, dupa cum am mai zis, am dat semnatura in scris ca nu dorim sa i se administreze nimic iar in cazul in care este necesara /vitala administrarea sa fim anuntati inainte, spitalul/personalul medical fiind de acord cu aceste conditii. Ma intereseaza ce se poate face,cum pot fi trasi la raspundere,daca pot fi dati in judecata?
Cu speranta ca ma veti ajuta cu raspunsuri/directii,va multumesc anticipat!
Răspunde
 21-03-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care administrarea acelei substante a afectat sau ar fi putut afecta cresterea si dezvoltarea copilului sau ar fi putut avea alte consecinte negative asupra sanatatii acestuia, puteti invoca o culpa medicala, insa trebuie analizate fisa medicala, clauzele contractuale din acordul pe care l-ati semnat, cat si motivul invocat de medici pentru aplicarea acestei masuri medicale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.