Forum avocaţi > Civil

Vanzare website

20-03-2014
Vizitator
Buna ziua,

In urma cu 2-3 saptamani am vandut un website (domeniu + continut) unui individ din strainatate. In momentul in care am primit banii ceruti i.am transferat domeniul si continutul pe numele lui, aici incheindu.se intreaga afacere intre noi doi.

Din cate stiu acest individ a pus site.ul respectiv la vanzare pe un site de specialitate, ca intr.un final sa primeasca o oferta in valoare de 2 bitcoins (moneda virtuala) de la un roman.

Romanul i.a platit suma respectiva acelui individ insa acesta a uitat sa.i trimita si website.ul. Acuma romanul fraierit a aflat nr meu de telefon (probabil din istoricul domeniului) si ma ameninta ca se duce la politie daca nu.i dau eu banii inapoi.

Tin sa precizez ca eu nu am primit absolut niciun fel de ban de la nimeni, lucru confirmat si de el si nu am semnat absolut niciun document cu nimeni.

Va rog sa.mi spuneti ce se poate face sau daca se poate intampla ceva rau pt ca nu am absolut nicio legatura cu ei si trebuie sa recunosc ca imi este si frica.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Răspunde
 20-03-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
În principiu nu dacă puteți dovedi cele afirmate (de ex., cu date emise de registrar din care să reiasă că proprietarul domeniului internet a fost schimbat înainte de a se petrece fapta respectivă. Dacă domeniul a fost actualizat cu un nou proprietar după petrecerea faptei, va fi interpretat ca un act pro-causa și nu ar avea relevanță în apărarea dvs.)

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-03-2014
Vizitator
Pe data de 25 feb am primit banii, iar pe data de 27feb am transferat domeniul noului proproietar. Site.ul respectiv a aparut pe siteul de vanzari incepand cu data de 6martie. Sunt 100% sigur ca fapta nu s.a petrecut intre 25-27 feb deoarece cand am vb la tel cu acest individ mi.a spus ca a aflat de aceasta vanzare de pe site.ul de profil (flippa)unda a fost pus la vanzare.

Plata a fost facuta intr.o moneda virtuala care nu este recunoscuta ca valuta precum $ sau euro, credeti ca are vreo importanta?
Iar daca plata sau tranzactia, nu s.a facut prin mine pot fi invinuit de ceva?

(Am toate mailurile si pot dovedi)
Răspunde
 20-03-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Probabil că ați fost plătit electronic și data plății efectuate de noul proprietar va figura din extrasul de cont.
Data schimbării numelui se va vedea în evidențele de la registrar.
Coroborând cele două date, veți putea dovedi că nu mai aveați nicio legătură cu acel domeniu. Păstrați toate dovezile pe care le mai aveți pentru a le folosi într-un eventual proces.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.