Forum avocaţi > Civil

Pot pleca la 19 ani de acasă?

10-04-2020

Buna Ziua! Am 19 ani în curând 20 și aș dori să ma mut cu iubitul meu. De curând mi-a murit mama iar cu tata nu ma inteleg foarte bine mentionez ca mai am un frate mai mic doar ca tata nu este deloc de acord să ma mut. Cum aș putea să îl conving?
Răspunde
 10-04-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
De la 18 ani, aveti capacitate deplina de exercitiu. Nu dati socoteala nimanui pentru faptele dvs. Deci, puteti pleca unde doriti, cand doriti. Din punct de vedere legal, nu aveti de ce sa va convingeti tatal.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Avand in vedere faptul ca sunteti majora, puteti face ceea ce doriti, astfel ca va puteti muta impreuna cu iubitul dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-04-2020

Bună ziua! Revin din nou cu aceeași problema deși mi-am anunțat tatăl ca am de gând să ma mut el nu ma lasa și imi interzice să vorbesc și cu iubitul meu. Ce aș putea face?
Răspunde
 12-04-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Stefania446 a scris pe 12-04-2020:
Bună ziua! Revin din nou cu aceeași problema deși mi-am anunțat tatăl ca am de gând să ma mut el nu ma lasa și imi interzice să vorbesc și cu iubitul meu. Ce aș putea face?

Din moment ce sunteti majora, nu va poate interzice nimeni sa faceti ceea ce va doriti.

Avand in vedere situatia actuala, respectiv instituirea starii de urgenta, pentru a va putea deplasa va trebui sa completati o declaratie de proprie raspundere, insa schimbarea domiciliului la concubin nu se regaseste ca motiv al deplasarii, astfel ca ar fi indicat sa asteptati incetarea starii de urgenta, pentru a va putea muta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.