Forum avocaţi > Civil

Poate acest recuperator sa desfasoare activitati in Romania?

25-04-2020
Vizitator
Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie putin ciudata. Am avut un credit la un IFN pe care l-am platit din contul sotului prin transfer bancar. Cu toate acestea , m-am trezit luna aceasta cu o executre silita din partea Investcapital ltd. Din pacate , sotul a decedat si nu am cum sa mai obtin dovezi ca a fost platit creditul. Insa , studiind actele de executare am constatat ca la datele firmei Invest capital nu este nici un CUI, spune astfel : CUI,inregistrat la Registrul Autoritatii de Servicii Financiare din Malta ( echivalentul ASF din Romania) sub nr C 62911. Practic, ni se spune ca este inregistrata doar la ASF Malta fara sa fie inregistrata la Registru Comertului Malta? Daca este asa poate in Romania sa desfasoare activitatii de orice fel daca nu si-a depus actele si pentru obtinere autorizatie de la ASF Romania?fara autorizatie de la ASF Romania nici o firma de servicii financiare nu poate desfasura activitati pe teritoriul Romaniei. Nu stiu care este legislatia din Malta, dar mi-e greu sa cred ca o firma poate functiona daca nu este inregistrata intai in Registrul Comertului Malta si apoi in ASF Malta. Sper sa ma puteti ajuta in aceasta speta. Multumesc anticipat.
Răspunde
 25-04-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Recuperatorul dvs. apare pe lista ANPC . Se pare ca indeplieste conditiile ordinului 1/2017 al ANPC si OUG 52/2016.

verificati la https://anpc.ro/articol/863/registru-1-1-1-1

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2020
Vizitator
Multumesc pentru raspuns . Mi se pare totusi ciudat ca o firma sa poata actiona pe teritoriul unei tari doar pe baza unei inregistrari la ANPC, fara a avea practic drept de practica in Romania ca firma de servicii financiare.
Răspunde
 26-04-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă acel credit a fost achitat nu trebuie să vă faceți probleme. Faceți contestație la executare și solicitați instanței să facă o adresă către banca defunctului soț pentru comunicarea dovezii de plată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.