Forum avocaţi > Civil

Plata onorariu de succes avocat

05-05-2020
Vizitator
Am si eu o intrebare,am semnat un contract de asistenta juridica in care este si un onorariu de succes,este vorba despre un proces cu grupa de munca,care a fost castigata partial,iar eu nu am beneficiat de plata pensiilor restante.In contract este specificat ca suma care am stabilito de comun acord sa o primeasca avocatul la predarea hotararilor judecatoresti,respectiv la data cand primesc sumele restante de la casa de pensii.Nu stiu treduie sa respect acest contract daca nu am beneficiat de sumele restante?
Răspunde
 05-05-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu înțeleg care este înțelegerea dvs cu avocatul, onorariul de succes se achită la momentul în care avocatul vă înmânează hotărârile legalizate sau la data la care încasați efectiv sumele restante ? Fiți mai explicit și spuneți exact ce scrie în contract.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie analizat Contractul de asistenta juridica.
In situatia in care ati stabilit cu avocatul achitarea unui onorariu de succes, acesta trebuie achitat daca au fost indeplinite conditiile mentionate in contract.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2020
Vizitator
In contract scrie asa la alte clauze: Părțile de comun acord au stabilit plata unui-ONORARIU DE SUCCES- in valoare egală cu cuantumul a doua pensii, suma care va fi plătită de către client la predarea hotărârilor judecătorești definitive, respectiv la data cand clientul va încasa de la Casa Județeană de Pensii sumele restante cuvenite ca pensie. Având în vedere faptul că eu nu am avut câștig total in acest proces si nu am încasat sumele restante cum ar trebui să procedez? Ar trebui să plătesc întreaga sumă sau doar parțial? Multumesc
Răspunde
 05-05-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ar trebui să achitați onorariul de succes în raport de suma încasată de la casa de Pensii. Onorariul de succes a fost stabilit în cotă procentuală sau în sumă fixă ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-05-2020
Vizitator
Nu am primit sume restante deoarece procesul a fost câștigat parțial nu total. Am intrat in dreptul de pensionare la 2 luni jumătate după primirea hotărârii judecătorești.
Răspunde
 05-05-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Și cum a fost stabilit onorariul de succes, în sumă fixă sau un procent din pensia restantă ? Ce onorariu de succes trebuie să plătiți ?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.