Forum avocaţi > Civil

Inscenarea vecinului

10-05-2020
Vizitator
Buna ziua!

Stau intr-un bloc destul de vechi, iar vecinul de sub mine(om la 40+ de ani care sta in acelasi apartament cu parintii lui, fara job) se plange ca fac galagie prin casa(la inceput se plangea ca imi merge centrala, apoi ca se aude cum merg prin casa, iar mai nou ca se aude cand inchid usa la baie care se aude putin, dar incomparabil cu bubuiturile lui pentru ca am deschis/inchis acea usa).

Acum cateva zile am avut si o vizita din partea politiei de proximitate, oamenii au vazut ca reclamatia nu s-a confirmat si inainte sa plece mi-au spus sa incetam orice conflict, in conditiile in care eu nici macar nu i-am batut la usa vecinului.

Ieri, cand am intrat si cand am iesit de la baie, am primit cate o bubuitura in perete si o injuratura intre ele, iar apoi cand am coborat scarile vecinul a iesit din casa si a inceput sa ma injure pana la un moment cand am inceput sa ii raspund, dar nu voiam sa ii fac jocul. Cand am dat sa plec, el mi-a zis ceva dureros legat de cineva apropiat mie, iar atunci m-am intors si m-am lipit cu pieptul de pieptul lui si i-am zis sa mai spuna inca odata, acesta in cele din urma scotand telefonul cu care ma inregistra, zicand "Hai, loveste-ma! Ca sa iau si eu 100 de milioane" si ma acuza ca venisem sa il bat. Aveam mainile pline cu bagaje(o sacosa, niste haine, telefon, etc), pe care le-am si aratat, pentru ca plecam la munca. Nu l-am lovit, m-am intors si am plecat.

Cum ar trebui sa procedez pentru a rezolva aceasta situatie? Sunt profesor de matematica, credeti-ma ca sunt o fire calma. Mi se apropie nunta si nu vreau sa stau prin tribunale cu acest indvid despre care majoritatea celor din bloc se plang ca le-a facut la fel, mai putin partea cu provocarea.
Răspunde
 11-05-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia in care vecinul va formula o plangere penala impotriva dvs, va trebui sa va construiti o aparare eficienta pentru a va demonstra nevinovatia, aducand toate probele pe care le detineti in acest sens.

De asemenea, in situatia in care veti fi acuzat de o fapta pe care nu ati comis-o, aveti posibilitatea legala sa formulati o plangere impotriva acestuia, pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.