|
10-05-2020 |
 | Geanina Vizitator |
| Buna seara! Sunt chirias intr-o locuinta tip Anl si sunt interesata de un schimb. Am gasit pe cineva care doreste sa faca schimbul cu mine,dar de curand si-a achizitionat o locuinta. In acest caz mai este posibil schimbul? . Multumesc! | |
|
|
|
11-05-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Avand in vedere ca "Repartizarea locuinţelor pentru tineri destinate închirierii, construite şi date în exploatare prin programele derulate de A.N.L. conform prevederilor art. 7 alin. (6), se face după criterii stabilite şi adoptate de autorităţile administraţiei publice locale, autorităţile administraţiei publice locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti şi/sau autorităţile administraţiei publice centrale care preiau în administrare aceste locuinţe, cu avizul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, pe baza unor criterii-cadru de acces la locuinţe şi, respectiv, de prioritate în repartizarea locuinţelor, aprobate prin hotărâre a Guvernului", trebuie sa analizati aceste criterii si sa verificati daca dobandirea unei locuinte proprietate personala de catre cel cu care doriti sa efectuati schimbul nu este cauza de reziliere de drept a contractului sau de inchiriere. Situatie in care schimbul contractelor de inchiriere nu va fi aprobat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Chiar si in conditiile in care dvs indepliniti conditiile pentru efectuarea schimbului, daca cealalta persoana si-a achizitionat o locuinta, acest schimb nu mai poate fi efectuat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-05-2020 |
 | Geanina Vizitator |
| Multumesc pentru raspunsuri! | |
|
|
|
22-03-2021 |
 | Adriana Vizitator |
| Daca avem in chirie o garsoniera anl in iasi, putem cere in schimb un apartament in botosani de exemplu? Mulțumesc! | |
|
|
|
09-10-2021 |
 | Adri Vizitator |
| Buna ziua,in sedinta de consiliu sa votat lista de prioritatii pentru acordarea unei locuinte ANL,asadar eu sunt prima si singura,in cele 30 de zile a aparut o contestatie a unui locatar in care solicita schimbul de la 2 la 3 camere.Adica ar vrea apartamenul pt care eu am depus dosar.Este vreo lege care ii se permite schimbul acesta chiar daca deja detine o locuinta?Multumesc | |
|
|
|
10-10-2021 |
|
| Teoretic, atribuirea locuintei catre dvs. are prioritate fata de schimbul solicitat de locatar. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-10-2021 |
 | Adri Vizitator |
| Multumesc mult !Si daca ar incerca vreo "schema"cu cei din primarie sa faca totusi schimbul ar fi vreo lege cv cu care m as putea apara? | |
|
|
|
10-10-2021 |
|
| Este legea 152/1998 cu modificarile la zi. Fondul locativ disponibil este destinat inchirierii, si in mod exceptional si facultativ ptr administratie, doar daca sunt unitati vacante se poate aproba schimbarea locuintei unui chirias cu o alta locuinta, de aceeasi categorie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-10-2021 |
 | Adri Vizitator |
| Buna ziua,contestatia pe care a facuto respectivul ar trebui sa fie confidrntiala?Multumesc | |
|
|
|
11-10-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Adri a scris pe 11-10-2021: Buna ziua,contestatia pe care a facuto respectivul ar trebui sa fie confidrntiala?Multumesc Datele cu caracter personal sunt confidentiale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2022 |
 | Ema Vizitator |
| Bună seara! În ce condiții mă pot muta de la o garsonieră Anl la un apartament Anl? Vă mulțumesc! | |
|
|
|
26-05-2022 |
 | D0016 Vizitator |
| Puteți calcula prețul la zi a unei locuințe ANL conform legii ? | |
|
|
|
30-05-2022 |
 | Cristian Vizitator |
| buna seara, locuiesc in chirie la apartament cu o camera impreuna cu sotia de 5 ani. de putin timp avem o fetita si am dorit sa ne mutam la 2 camere. am gasit o persoana dispusa sa faca schimbul cu noi dar cererea a fost respinsa pe motiv ca dansul a obtinut apartamentul prin retrocedare iar eu prin programul Anl pentru tineri, schimbul nefiind juridic aprobat. exista o lege care m-ar avantaja in acest sens? se mai poate face ceva? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |