Forum avocaţi > Civil

Contract de întreținere uzufruct viager

24-05-2020
Vizitator
Bună ziua Am obținut un contract de întreținere cu uzufruct viager la vârsta de 18 ani cand părinții mei au vrut sa imi facă cadou de ziua mea la notar casa,curtea și gradina in anul 2000.La semnarea contractului sa mai prezentat și un martor pe vremea aceea era inginer in primăria locală deci contractul a fost semnat de 4 persoane (tatăl,mama,martor,și eu)
Tatăl a decedat în 2008 din cauza unui infarct miocardic iar astăzi mama vrea sa imi rezilieze contractul pe motiv că nu i-am dat niciodată bani și nu am avut grija de ea
Eu am o familie din care rezulta 4 copii si in tot acest timp am locuit împreună in curte cu mama
În anul 2005 pe baza contractului de uzufruct viager am ridicat o căsuță mică in curtea cu părinți
Întrebarea mea este :mai am vreun drep macar la jumătate adica la partea tatălui?
Răspunde
 24-05-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru anularea contractului de intretinere, mama dvs va trebui sa promoveze o actiune in instanta, in care sa demonstreze ca nu v-ati respectat clauzele contractuale.

Sfatul meu este sa mergeti la un avocat cu acel contract pentru a vedea sansele reale pe care mama dvs le poate avea in situatia in care va solicita anularea contractului, in functie de clauzele contractuale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.