Forum avocaţi > Civil

Aprobare proiect de extindere pentru construirea unei rampe

24-03-2014
Vizitator
Buna ziua!
Sunt o persoana cu handicap locomotor fiind incadrata in gradul I, cu asistent personal. Problema mea e ca imobilul in care locuiesc nu este prevazut cu rampa. Locuiesc la parterul imobilului, dar fiind parter inalt exista cativa trepti in interiorul scarii. Iar ele fiind inguste nu se poate construi rampa. Am depus 2 cereri la primarie pentru a-mi acorda aprobare pentru o extindere, deoarece as avea posibilitatea sa-mi construiesc rampa in spatele blocului. Am cerut extindere deoarece nu e posibil sa fac intrarea direct in camera. De ambele dati mi s-a respins verbal cererile. Prima data mi s-a spus ca nu se mai pot concesiona terenuri publice si a doua oara mi s-a zis ca e spatiu verde zona pe care vreau sa construiesc extinderea. Sper ca am fost explicita. Nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai apelez, deoarece eu de fiecare data am nevoie de ajutor ca sa pot iesi din casa. Mentionez ca locuiesc singura si construirea rampei m-ar ajuta foarte mult ca sa pot sa fiu mai independenta, ca sa pot sa-mi procur si eu un scaun cu rotile electric si sa nu mai depind de cineva ca sa pot iesi din casa.
As vrea tare mult daca m-ati putea indruma cumva. Mii de multumiri!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.