Forum avocaţi > Civil

Mi se spune rezultatul apelului la 112?

12-06-2020
Vizitator
O vecina extrem de obraznica a apelat 112 de cateva ori sa ma reclame pe mine pentru ca i-am facut observatie sa nu mai faca galagie. Tot ea! Cand a venit politia eu nu am deschis usa.
Nu am nimic de ascuns dar nici bataia lor de joc nu sunt.
Acum, pot afla de la 112 sau din alta parte de cate ori m-a reclamat si care a fost rezultatul? Nu stiu cum se numeste acea vecina. Dar eu fiind vizata, cred ca ar trebui sa imi poata comunca, nu?
Multumesc.
Răspunde
 12-06-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa colaborati cu organele de politie si sa le explicati situatia in momentul in care s-au prezentat la domiciliul dvs.

In situatia in care ati fost sanctionata, veti primi prin posta procesul verbal.

De asemenea, puteti formula o cerere adresata comandantului sectiei de politie pe a carei raza teritoriala domiciliati, pentru a va comunica daca in urma sesizarilor vecinei, s-a dispus vreo sanctiune impotriva dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2020
Vizitator
Cum sa fiu sancționată? Fără dovezi?
Nu exista asa ceva. Dvs nu ii cunoasteti pe polițiști. Asta e o parasuta si ei pun botul. Au venit la mine ca sa ce? Constatarea se face prin simțurile proprii. Ce au constatat? Nimic. Nu inteleg ce colaborare cu ei? Nu pot da amenda doar pe vorbele unei părți. Dovezile contează, nu vorbele si nu au motiv. Pot primi.sanctiune ca nu le deschid?
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.