Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Doi judecători au nesocotit sentințele anterioare date de alți 5 judecători din 3 Instanțe diferite

16-06-2020

Eu am primit în favoarea mea, pe data de 14.02.2017, o sentință definitivă de anulare a hotărârilor Adunării Generale ale Asociației de Proprietari din 30.05.2015, sentința fiind semnată și motivată în total de 4 judecătoare din două Instanțe (ultima semnatară fiind chiar președinta Tribunalului).
Anii următori am mai inițiat două procese, tot cu obiectul de Nulitate Absolută a Adunărilor Generale din 2017 și 2018.
Pe unul dintre ele l-am câștigat la Fond, sentința fiind semnată și motivată perfect chiar de către președintele Secției Civile a Judecătoriei !
Astfel, considerentele acelei sentințe definitive date în favoarea mea de ... 5 judecători (și la Fondul altui dosar) au intrat în Autoritatea de Lucru Judecat.
Însă, la Apel, am avut o uluitoare și dubioasă surpriză ... doi judecători din Tribunal au anulat toate considerentele celor 5 judecători, și au schimbat total sentința, cu niște motivări uluitor de ilegale și de absurde, care ar merita reclamații la C.S.M. și la Inspecția Judiciară.
Știind că eu câștigasem sentința definitivă din 14.02.2017 mai ales pe baza articolului 14, alineatul 5 din H.G. nr. 1588/2007 (Normele de Aplicare a Legii nr. 230/2007), deoarece s-a dovedit convocarea ilegală (ne-anunțarea) a aproape ... 500 de proprietari, pentru Adunarea Generală din 08.04.2017.
Cei doi așa-ziși judecători, pentru a favoriza Asociația, știind că dacă voi câștiga iar, va urma un adevărat cutremur, au modificat total sentința de la Fond, pentru două motive demențiale, fără vreo logică:
1. CEI DOI AȘA-ZIȘI JUDECĂTORI AU MOTIVAT ÎN SCRIS CĂ AU REFUZAT SĂ JUDECE DOSARUL ȘI PE BAZA ACELUI ARTICOL 14 ALINEATUL 5 DIN H.G. NR. 1588/2007, PE MOTIVUL STUPEFIANT CĂ ... O HOTĂRÂRE A GUVERNULUI NU ARE ACEEAȘI PUTERE JURIDICĂ, CA ȘI LEGEA PENTRU CARE SE APLICĂ ACELE NORME (PENTRU LEGEA NR. 230/2007) ȘI CĂ ... H.G. NR. 1588/2007, ART. 14, ALIN. 5 ADAUGĂ LA LEGE !?
Cum e posibil ca doi judecători să sfideze Guvernul, care a legiferat o Normă de Aplicare a unei legi, care a fost publicată în Monitorul Oficial, în Ianuarie 2008 ???
2. Cei doi judecători au spus, senini, că nu e Autoritate (Putere) de Lucru Judecat, dacă eu am fost singurul din oraș care am câștigat definitiv un proces care a avut același obiect, cauză și părți, doar că am inițiat procesele, logic, în ani diferiți, pentru a obține Nulitatea Absolută a hotărârilor Adunărilor Generale anuale, care fuseseră convocate ilegal, LIPSIND OBLIGATORIUL TABEL NOMINAL CONVOCATOR, pentru a se dovedi convocarea tuturor celor aproape 500 de proprietari !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.