Forum avocaţi > Civil

Decizie care nu o inteleg - O traducere va rog!

24-06-2020
Vizitator
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet 3 civil + minori+IPF
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite excepţia nelegalei timbrări a cererii de recuzare formulate de petentul XXXXXX YYYYYY, Anulează ca netrimbrată cererea de recuzare formulată de petentul XXXXXX YYYYYY. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Cererea de apel se depune la Judecătoria XXXXXX. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05.02.2020.
Document: Încheiere de şedinţă 05.02.2020

Am chemat o Sala de Fitness la judecata si am solicitat ajutorul public judiciar, in sensul ca vroiam sa nu platesc taxa de timbru judiciar care s-a adunat la vre-o 1000 de lei. Doar ce-am observat anuntul pe portal.ro si nu inteleg defapt ce s-a intamplat aici deoarece nu am fost prezent din cauza ordonantei Covid-19. Trebuie sa formulez o noua chemare la judecata? sau ce?
Răspunde
 24-06-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Din conținutul hotărârii, rezultă că ați făcut o cerere de recuzare pe care nu ați timbrat-o.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-06-2020
Vizitator
Am inteles partea asta. Dar nu indica nici care e urmatorul pas! A fost inchis dosarul cumva? Pentru ca la "Tip solutie" arata ca e inchis ("Încheiere"). Trebuie sa reformulez plangerea din nou, sau care credeti ca e situatia dosarului pentru ca nu indica o noua data a unei noi sedinte iar aceasta decizie a fost luata mai bine de o luna si jumate in urma. Daca nu puteti sa va pronuntati din putinele date care vi le-am dat, unde anume as putea apela pentru a afla situatia dosarului?
Va multumesc.
Răspunde
 24-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Faptul ca dvs. ati chemat in judecata pe cineva si ati cerut ajutor public este una.
Insa, se pare, ca ati formulat in plus si o cerere de recuzare a judecatorului caruia i s-a repartizat cauza dvs. (nu ati vrut sa va judece acel judecator, ci ati vreut sa fie altul). Si asta-i alta.
Si nu ati timbrat aceasta cerere. Si ptr ca nu ati timbrat recuzarea, cererea de recuzare nu s-a judecat, adica ramane acelasi judecator in cauza. Insa, daca nu sunteti de acord cu faptul ca vi s-a respins cererea de recuzare, puteti sa faceti apel.

Cele de mai, nu inseamna ca dosarul dvs. nu merge inainte, insa merge in continuare cu acelasi judecator.
Vedeti daca vi s-a aprobat ajutorul judiciar, daca nu, platiti taxa de timbru in cunatumul indicat.
Sunati la arhiva sa va spuna termenul de judecata.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-06-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nu trebuie sa formulati o noua cerere de chemare in judecata, ci sa asteptati termenul de judecata care se va stabili pe fond.

Din ce ati postat rezulta ca vi s-a anulat cererea de recuzare, nu cererea de chemare in judecata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.