Forum avocaţi > Civil

Intoarcerea executarii silite

27-03-2014
Vizitator
Am apelat la un executorul judecatoresc care a intocmit un dosar de executare silita impotriva AVAS (cazul FNI ) in anul 2009. Banii i-am luat in 2010 dupa implinirea celor 6 luni ......prin poprirea banilor de la Trezoreria sect 1, Str. Dimitrie Gerota nr.13 sect 2.
Sunt in situatia intoarcerii executarii silite dupa 4 ani.
motiv : incuvintarea executarii a fost obtinuta de la alta instanta decat cea de drept: judecatoria sect 4 acolo unde se afla sediul tertului poprit : Trezoreria Municipiului Bucuresti.

Am proces in mai 2014.
Casig de cauza nu am prin ivocarea art 373, dar as dori sa stiu cum e mai bine : sa continui procesul ( termenele sunt ff lungi , banii pe care trebuie sa-i dat inapoi vor fi indexati...)sau sa renunt la executarea silita si poate as scurta din durata procesului si din cheltuieli....
Cu multumiri

Mihaela S
Răspunde
 02-04-2014

depinde cand s-a intentat actiunea pentru intoarcerea executarii, pentru a lua hotararea optima pentru d-voastra
Răspunde
 02-04-2014
Vizitator
Buna ziua,
Intoarcerea executarii inca nu s-a pronuntat ,
procesul este pe 23 mai 2014.
Vorbesc despre ea pentru ca am citir un caz asemanator ( sentinta civila 7235 din 28.iun 2010 )
Mai nou, dupa vizualizarea dosarului incheierea de incuvintare nici nu exista !
Cu stima S.C
Răspunde
 11-04-2014
Vizitator
Se poate cere compensatia legala deoarece titlul executoriu nu s-a prescris. Deasemenea unii dintre executori au solicitat ulterior incuviintarea executarii silite de la judecatoria competenta ceea ce va poate avantaja. Contactati-ma, cunosc situatia foarte bine, nu lasati la voia intamplarii dosarele! 0723646221
Răspunde
 14-02-2015
Vizitator
Va rog sa ma ajutati.Am apelat la un executorul judecatoresc care a intocmit un dosar de executare silita impotriva a v a s srl , pentru recuperarea banilor mei investiti la f n i. Am recuperat suma .Sunt in situatia intoarcerii executarii silite dupa cativa ani. Cum ma pot apara dati-mi un sfat .Multumesc
Răspunde
 16-02-2015
Vizitator
Buna ziua,
Precis este o gresala a executorului judecatoresc, (nu a luat incuvintarea executarii de la judecatoria competenta, este ff des intilnita)....
El nu raspunde pentru nereguli.....trebuie actionat in judecata separat in alt proces(daca aveti bani).
Aveti grija ce avocat va luati ! Executarea silita este o speta grea, cu multe modificari,numai un avocat cu experienta va poate ajuta. ( eu am consultat 6 avocati.......am scris pe toate saiturile de specialitate ca sa ma lamuresc in legatura cu dosarul meu) Am avut noroc :contestatia AVAS a fost tardiva, dar numai unul din avocati a vazut acest lucru.
Va urez succes
Răspunde
 16-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Gaiu Iuliu a scris pe 14-02-2015:
Va rog sa ma ajutati.Am apelat la un executorul judecatoresc care a intocmit un dosar de executare silita impotriva a v a s srl , pentru recuperarea banilor mei investiti la f n i. Am recuperat suma .Sunt in situatia intoarcerii executarii silite dupa cativa ani. Cum ma pot apara dati-mi un sfat .Multumesc

trebuie sa prezentati unui avocat toate actele. trebuie sa fie studiat motivul cererii de intoarcere a executarii silite

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2015
AvatarCristianiordache1965@yahoo.com
Vizitator
Figurez in Decizia penala 423/2007,ramasa definitiva in 2009.
Am obtinut de la Tribunalul Bucuresti incuviintarea executarii silite a AAAS.
Acum doua saptamani AAAS a contestat la judectoria Sector 1, mentionand ca termenul de executare silita s-a prescris din 2012, adica 2009+3 ani.
Mai pot executa silit in prezent AAAS??
Cristian Iordache
0768198377
Răspunde
 25-11-2015
Vizitator
Buna ziua,
Sunt in situatia Mihaelei S cu aceiasi poveste cu BEJ care a executat AVAS la alta judecatorie decat la cea care trebuia, iar la contestarea executarii de catre AVAS, BEJ nu are calitate procesuala, deci mie imi revine sa platesc si ce a primit BEJ.
Acum sunt in situatia in care AAAS (fosta AVAS) a inaintat catre mine o procedura de executare silita pritr-un BEJ.
Va rog sa-mi spuneti ce mai pot sa fac acum?
Răspunde
 26-11-2015
Vizitator
Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile, invocand compensatia legala. avocat_leon@yahoo.com
Răspunde
 26-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Singura cale pe care o aveti in acest moment este sa introduceti contestatie la executare impotriva procedurii de executare.
Termenul in care puteti formula aceasta contestatie este de 15 zile din momentul in care ati primit procedura de executare silita.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2015
Vizitator
Buna ziua,
Referitor la compensatia legala, la ce se refera exact, la AVS sau la executorul care a executat eronat Trezoreria din alt sector?
Multumesc!
Răspunde
 26-04-2016
Vizitator
Cum adica AAAS a depus contestatia tarziu. Sunt in aceasi situatie.....in care BEJ a gresit si acum sunt eu executata silit.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.