|
29-07-2020 |
 | Marina Elena Vizitator |
| Sa vedeti ce patesc azi la ultimul termen in proces de anulare act cu asociatia de proprietari. La termenul trecut, avocatul lor a ridicat exceptia tardivitatii introducerii actiunii, ca vezi doamne la legea 230 aveam 45 de zile de la comunicare sa introduc actiunea. Procesul verbal nu mi-a fost comunicat si am invocat decizia curtii constitutionale. Judecatoarea a respins exceptia tardivitatii. Azi avocatul lor (altul decat cel de la termenul anterior, unul in varsta si foarte agresiv cu mine) a ridicat din nou aceasta exceptie spunand ca a vazut in incheiere ca judecatoarea a unit acea exceptie cu fondul. Eu imi amintesc clar ca a respins-o. A ramas azi in pronuntare peste 2 saptamani. Ma intreb de unde pana unde a permis iar discutarea acelei exceptii si cum e posibil asa ceva. Nu stiu ce sa fac si ma tem ca imi tranteste actiunea muncita foarte mult de mine. Mai mult, ni s-a pus in vedere la ambele parti sa prezentam documente proba. Doar eu am prezentat azi si partea adversa nu a fost nici macar intrebata unde sunt documentele pe care trebuia sa le dea azi. Era vorba de dovada actualizarii statutului. NU au prezentat ca nu au ce. Ce sa fac eu in aceasta situatie, va rog? Cum sa dovedesc ca a respins exceptia tardivitatii data trecuta? Nu am citit incheierea pentru ca agresivul a monopolizat dosarul in scurtul timp pana ne venea randul. Si acum nu am cum sa vad acea incheiere ca stiti ca pana la pronuntare judecatorii tin dosarele la ei. Ma gandesc sa cer inregistrarea sedintei trecute cand ea a respins acea exceptie. Sa am si eu o dovada. Nu imi amintesc sa fi unit cu fondul si ce rost avea? Sa scrie in incheiere altceva decat a spus in sala e ok? Nu cred. Am auzit clar cand a spus ca respinge tardivitatea. NU e prima data cand acest avocat e favorizat pe fata si impotriva evidentelor, ca sa castige. Nu stiu ce sa fac, se poate un mic ajutor, va rog? Multumesc frumos. | |
|
|
|
29-07-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ar fi trebuit sa precizati ca exceptia a fost respinsa, prin Incheierea de la termenul la care s-a pus in discutie, indicand data. In momentul de fata va trebui sa asteptati solutia instantei, iar in cazul in care veti primi o solutie in defavoarea dvs, sa promovati calea de atac in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-07-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Chiar daca dosarul este la judecator, puteti sa va prezentati la arhiva si sa cereti sa vedeti dosarul. Vedeti ca acum trebuie sa va programati. Sunati la arhiva, va programati, ii spuneti grefierei ce dosar vizati si sa se inteleaga cu grefiera de sedinta cand puteti vedea dosarul. Apoi, folositi-va de: Art. 231 - Notele de şedinţă. Înregistrarea şedinţei (1) Grefierul care participă la şedinţă este obligat să ia note în legătură cu desfăşurarea procesului. Părţile pot cere citirea notelor şi, dacă este cazul, corectarea lor. (2) După terminarea şedinţei de judecată, participanţii la proces primesc, la cerere, câte o copie de pe notele grefierului. (3) Notele grefierului pot fi contestate cel mai târziu la termenul următor. (4) Instanţa va înregistra şedinţele de judecată. (5) Instanţa va elibera, la cerere, o copie electronică a înregistrării şedinţei de judecată: a) părţilor, pe cheltuiala acestora, în ceea ce priveşte cauza lor; b) procurorului, pentru cauza în care participă. (6) Înregistrările din şedinţa de judecată vor putea fi solicitate şi de către instanţele de control judiciar. Inainte de pronuntare: Cereti copie dupa notele de sedinta din caietul grefierului. Cereti si copie dupa inregistrare.Sa depuneti neaparat odata cu cererea un DVD. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-07-2020 |
| A ramas in pronuntare insa ieri de abia m-am dumirit ca i-a favorizat pe fata, nu le-a cerut nici macar actele pe care tot ea le-a cerut la sedinta trecuta. As scrie azi ceva privind acest fapt catre instanta, sa imi exprim indignarea ca nu a cerut dovada celor solicitate de ea si nici ce am cerut eu prin cererea de chemare in judecata. Da, am spus in sedinta ieri ca a respins exceptia insa ei doi au dat-o inainte. Daca o respingea, nu mai unea cu fondul, nu? Sunt tare suparata. Favoritisme pe fata! Pot sa scriu azi asa ceva? voi face si concluzii scrise dar pana atunci. Multumesc. | |
|
|
|
30-07-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| V-as recomanda intai sa va lamuriti ce s-a intamplat cu exceptia. Cereti copie dupa incheiere, dupa notele grefierului, dupa inregistrarea electronica. Daca aveti dreptate, formulati cerere de recuzare ptr. lipsa de impartialitate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-07-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Asteptati solutia instantei, poate va fi una favorabila. Intre timp, faceti o cerere pentru eliberarea unei copii electronice a inregistrarii sedintei in care instanta s-a pronuntat aspra exceptiei. Formulati concluzii scrise, in care sa va expuneti punctul de vedere. Daca solutia va fi in defavoarea dvs, formulati apel. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-07-2020 |
| Pana o sa imi vina mie inregistrarea audio se pronunta domnia sa. Ca merge greu la judecatorii acuma, au multe cereri. Pot face cerere de recuzare dupa ce se pronunta? Ce urat sa faci asa ceva... asa o porcarie. Nu stiu care e treaba cu avocatul ala, e batran si poate are relatii ca e al doilea proces in care e favorizat pe fata si se minte pentru el, pe fata. Am zis sa fac plangere la CSM dar am avut treaba. Of, multumesc mult. Da, fac apel dar poate nu era cazul. De ce sa faca asa ceva? Si mai ales ca nu le-a cerut ieri sa vada actele pe care tot ea le-a solicitat la termenul trecut. Eu eram emotionata si am uitat complet sa zic da pe ei nu ii intrebi de actele pe care le-ai cerut? Nu i-a intrebat.... Asta e viata? Mersi frumos. | |
|
|
|
31-07-2020 |
| Daca doriti sa formulati cerere de recuzare, aceasta trebuie depusa pana la pronuntarea solutiei, insa trebuie motivata temeinic. Nu va puteti intemeia cererea pe niste supozitii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |