|
02-08-2020 |
 | Elena Vizitator |
| cum se poate contesta un contract de vinzare cumparare, daca vinzatorea e cu probleme, este nevoie de certifical medical sau este de ajuns o parte din familie si vecini sa depuna marturie ? va multumesc frumos . | |
|
|
|
03-08-2020 |
| Buna ziua, Contractul de vanzare-cumparare se poate contesta destul de greu! Sau mai bine spus, reusita contestarii este destul de improbabila. Contractul este legea partilor. Pentru ca o terta persoana sa conteste acesl contract, trebuie sa dovedeasca un interes in cauza. Daca asta a fost dorinta vanzatoarei sa vanda si daca pretul a fost dat si primit, restul aspectelor nu intereseaza. Daca sustineti ca vanzatoarea avea probleme medicale, dvs. pana sa ajungeti la a dovedi acest lucru, trebuie sa justificati interesul contestarii contractului de vanzare-cumparare. Daca treceti de acest aspect, se poate analiza starea de sanatate a vanzatoarei. Dar si aici intervin discutii: starea de sanatate determina lipsa discernamantului ? Daca aceasta lipsa de discernamant era totala sau partiala; daca exista la momentul semnarii contractului; daca a existat in raport de actul juridic incheiat de aceasta... etc. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
03-08-2020 |
 | Anton Vizitator |
| Am si eu o problema cu un contract. Am fost membru la o sala de fitnes anul trecut si semnasem un contract la care nu am prmit copi desi am cerut una. Dupa exact trei zile am fost dat afara pentru ca nu aveam adisasi de schimb! Contractul spunea ca trebuie sa am adidasi doar pentru sala. Contractele astea cand sunt facute, nu trebuie sa fie si ele rationale ca sa nu poata fi atacate in instanta? Sau nu conteaza ca respecta sau nu drepturile omului, sau constitutia tarii? Multumesc. | |
|
|
|
03-08-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Contratul este legea partilor. La momentul la care ati semnat, ati citit si clauza respectiva si ati fost de acord cu ea si v-ati obligat, fara ca cineva sa va forteze, sa respectati contractul in totalitate. Ulterior, dvs.nu ati respectat contractul, din cate ne-ati spus, intrand la sala cu pantofii de strada. Deci, aici nu e vorba de constitutia tarii ori de drepturile omului, ci de simpla respectare a unor clauze contractuale. Iar clauza pare rationala si obiectiva; pe acelasi principiu, se interzice prin Codul rutier ca masinile pline de noroi pe roti sa intre pe sosele. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-08-2020 |
 | Anton Vizitator |
| 1. adidasii mei erau noi, era luna iulie si nu plouase de mai bine de 2 luni, deci nu puteai gsi noroi nici daca il cautai. Am filmat intreaga scena, pentru ca n-am vrut sa plec din sala si a chemat jandarmii si am dovada ca ei erau noi iar sala m-am dus cu masina nu pe jos. 2. cunosc o singura alta institutie in oras care iti cere sa-ti pui "sosoni" de panza cand intri la ei, nu-ti cere sa tii aduci de acasa. 3. faptul ca nu mi-a dat o copie, nu constituie o problema? ambele parti trebuie sa aibe copii, sau nu? 4. si intrebarea care ma amcina pe mine cel mai tare, POTI SA SCRII ORICE INTR-UN CONTRACT? NU CONTEAZA CE, DACA L-AI SEMNAT TREBUIE SA RESPECTI? Eu nu am spus ca e neconstitutional sa-ti ceara sa-ti cumperi adidasi doar pentru sala, am dat un exemplu subiectiv. Dupa cate stiu eu si contractele astea trebuie sa indeplineasca anumite criterii. | |
|
|
|
04-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anton a scris pe 03-08-2020: Am si eu o problema cu un contract. Am fost membru la o sala de fitnes anul trecut si semnasem un contract la care nu am prmit copi desi am cerut una. Dupa exact trei zile am fost dat afara pentru ca nu aveam adisasi de schimb! Contractul spunea ca trebuie sa am adidasi doar pentru sala. Contractele astea cand sunt facute, nu trebuie sa fie si ele rationale ca sa nu poata fi atacate in instanta? Sau nu conteaza ca respecta sau nu drepturile omului, sau constitutia tarii? Multumesc. In situatia in care v-au fost lezate drepturile contractuale, va puteti adresa instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anton a scris pe 04-08-2020: 1. adidasii mei erau noi, era luna iulie si nu plouase de mai bine de 2 luni, deci nu puteai gsi noroi nici daca il cautai. Am filmat intreaga scena, pentru ca n-am vrut sa plec din sala si a chemat jandarmii si am dovada ca ei erau noi iar sala m-am dus cu masina nu pe jos. 2. cunosc o singura alta institutie in oras care iti cere sa-ti pui "sosoni" de panza cand intri la ei, nu-ti cere sa tii aduci de acasa. 3. faptul ca nu mi-a dat o copie, nu constituie o problema? ambele parti trebuie sa aibe copii, sau nu? 4. si intrebarea care ma amcina pe mine cel mai tare, POTI SA SCRII ORICE INTR-UN CONTRACT? NU CONTEAZA CE, DACA L-AI SEMNAT TREBUIE SA RESPECTI? Eu nu am spus ca e neconstitutional sa-ti ceara sa-ti cumperi adidasi doar pentru sala, am dat un exemplu subiectiv. Dupa cate stiu eu si contractele astea trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Intr-un contract se poate stipula orice clauza. In momentul semnarii, partile isi asuma drepturile si obligatiile contractuale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |