Forum avocaţi > Civil

Problema pe energie electrica

30-03-2014
Vizitator
Buna ziua ! Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema foarte delicata. In anul 1997 am incheiat un contract de furnizare a enrgiei electrice pe un teren intravilan unde incepusem o constructie.

Detin un contract cu urmatoarele:

1.contract de furnizare a energiei electrice

2.chitanta cu suma de 5840 lei vechi reprezentand anticipatie

3.chitanta fiscala cu suma de 21840 lei vechi care reprezinta verificare perfectare,montare,racordare

3.bon de miscare cu seria contuarului

4.adeverinta primarie unde sunt mentionati vecinii.

Mentionez faptul ca din momentul incheierii contractului de furnizare a energiei electrice din anul 1997 si pana in prezent nu mi s-au intocmit facturi de consum deoarece nu figurez in baza lor de date.
In toti acesti ani am fost de mai multe ori la electrica cu dosarul in mana solicitand sa se rezolve aceasta situatie.
Ca de fiecare data nu am primit din partea celor de la electrica nici un raspuns care sa ma ajute in rezolvarea acestei situatii.
Raspunsul lor de fiecare data a fost urmatorul : ” SA RASPUNDA CEI CARE AU INCHEIAT CONTRACTUL CU DUMNEAVOASTRA”.
Am fost debransat o singura data acum 8 ani,am facut o cerere catre directorul zonal in care am explicat situatia,a doua zi a trimis o echipa la fata locului au verificat dosarul dupa care m-au rebransat spunand ca eu sunt in regula iar vina o poarta cei care au intocmit acel dosar si nu m-au luat in evidenta.
Mentionez ca la un interval de cateva luni s-au chiar ani au mai venit la fata locului reprezentanti electrica verificand contorul si dosarul spunand ca , consum perfect legal energie doar ca nu sunt luat in evidenta si nu se pot emite facturi.

Exista un stres maxim in familia mea si dorim sa rezolvam aceasta situatie neplacuta.
Daca mai aveti nevoie de alte informatii suplimentare va rog frumos sa ma intrebati pt ca sunt foarte intresesat de rezolvarea acestei situatii.

Cu stima si respect
Florin
Răspunde
 01-04-2014

daca d-voastra consumati energie electrica si nu platiti trebuie sa va bucurati ! chiar daca la un moment dat o sa va factureze acest fapt nu se poate face decat pentru ultimii 3 ani.pastrati orice hartie care atesta ca cei de la electrica au fost la d-voastra si v-au verificat contorul.
Răspunde
 02-04-2014
Vizitator
va multumesc foarte frumos pentru raspuns,dar in acelasi timp as dori sa va intreb cum se va calcula acei kw consumati pe care ii am pe contor de 17ani.,cum vor stii cei de la electrica cati kw am consumat in ultimii 3 ani? Problema este ca acum 4 zile mi-au taiat curentul,ce pot sa fac in situatia aceasta?
Răspunde
 02-04-2014
Vizitator
Cum spuneti dumneavoastra ca se va calcula pe ultimi 3 ani,eu cum sa inteleg,se va calcula cat a fost kw acum 3 ani x 8600 kw cat am pe contor sau se va calcula cati kw am consumat in ultimi 3 ani ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.