Buna ziua! De cateva zile ne confruntam cu vecinii galagiosi de deasupra. Datorita COVID-ului vecina a fost nevoita sa ramana acasa, si si-a schimbat rutinul zilnic, ziua doarme si daca din greseala trantesc usa, incepe sa urle, iar noaptea isi rezolva treburile, se plimba (aud fiecare pas), tranteste usa, face baie (in bloc se aude fiecare picatura scursa in cada). In loc de pat, are canapea extensibila si mereu in jurul orei 2 noaptea, face patul, pe care cand il trage jos, se aude de parca ar cadea plafonul. Degeaba am incercat pe cale amiabila s-o explic ca in fiecare bloc este ora de liniste care trebuie respectata, pentru ca s-a suparat si nici nu mai saluta, doar injura cand il deranjez cu ceva aparat ziua (ex. blender). A fost o vreme cand lucra de acasa, normal fara autorizatie, cosea haine, dupa ora 22 incepea sa mearga masina de cusut si cand am inceput sa intreb alti vecini cine lucreaza noaptea, a incetat pentru ca ii era frica de amenda...stia si ea ca nu lucreaza legal. Din pacate nu asculta si muzica, nu merge masina de spalat noaptea, pentru ca as fi chemat deja politia, dar mie mi se par aceste chestii din punct de vedere legal, fara importanta, dar pe mine ma deranjeaza extrem. De fiecare data cand trage ceva mobila, cade ceva din greseala, tranteste usa, ne trezim. Nu ma pot odihni noaptea si la locul de munca datorita oboselii nu pot sa fiu atenta. Sotul vecinei este administratorul de bloc, si cand i-am amintit ora legala de liniste, nu vroia sa afiseze pe panoul de informatii, pentru ca stia ca ei se plimba noaptea si a negat existenta acestei legi. Nu stim ce sa facem, cum sa ne intelegem cu ei sa termine, pentru ca politia nu cred ca o sa ne ajute si alta cale nu gasesc din pacate. Multumesc anticipat pentru informatii. |
|