Forum avocaţi > Civil

Judecator incorect

20-08-2020
Vizitator
Judecatoarea nu a tinut cont deloc de probele mele si a copiat in motivare cuvant cu cuvant ce a scris partea adversa fiind evident de partea lor si respingand pe nedrept si chiar mintind in motivare. Probele din dosar arata minciuna ei.
Azi, a doua judecatoare la fel, nu a tinut cont de probele din dosar.
As dori sa stiu ce se poate face in aceste cazuri. In afara de calea de atac. Nu am incredere ca la apel dau peste oameni corecti care sa nu tina cu colegele lor.
Multumesc.
Răspunde
 20-08-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu trebuie sa disperati.
In motivele de apel incercati sa punctati cat mai clar aspectele pentru care considerati sentinta netemeinica ori nelegala sisa le sistematizati pentru o lectura si intelegere cat mai usoare.
Lipsa de motivare ori motivarea insuficienta ori motivarea partinitoare prin insusirea directa a sustinerilor unei parti fara a arata pe ce rationamente s-a bazat intanta, precum si neluarea probelor de la dosar in calcul sunt toate elemente care conduc la anularea sentintei initiale.

Sintetizati cu rabdare toate punctele slabe ale hotararii, pe capitole, ptr ca instantei de apel sa-i fie clar de la inceput ce trebuie sa urmareasca.

Nu scrieti un text otova, in care sunt toate amestecate.

In final , sa rezulte ceva de genul:
pct. 1 - x ptr ca instanta nu a vazut/nu a luat in calcul/nu s-a pronunat pe...
pct.2 - y -ptr ca instanta gresit cand... ori nu a motivat.. ori a aplicat gresit legea
pct.3 - z etc

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-08-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Singura cale de atac a hotararii data pe fond este apelul.

Va sfatuiesc sa motivati detaliat, precizand temeiul legal pe care va bazati sustinerile, pentru a obtine o solutie favorabila in calea de atac.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-08-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În ce fază a procesului sunteți de vorbiți despre a 2-a judecătoare ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-08-2020
Vizitator
Multumesc tuturor pentru ajutor. Sunt foarte suparata, mi s-a dus si ultima bruma de incredere in justitie.
Al doilea dosar este tot la fond, aceleasi parti dar spete diferite, dosare diferite.
Cum se zice, mori cu dreptatea in mana. TMB are reputatie proasta de solutii ca la fond, indiferent de ce faci in apel, de aceea ma tem.
As vrea sa fac ceva si nu stiu ce. Ce pot face? Probabil si dvs ca avocati v-ati confruntat cu asa zisa obiectivitate. Dar cum sa minti tu asa in motivare fara rusine? probele din dosar arata adevarul. Nu e ca nu citesc,aici e vorba de altceva. Cred ca avocatul partii adverse are relatii la judecatoria de sector. Alta explicatie nu vad. Aceleasi spete, un alt avocat a pierdut acum 2 ani. Ce pot face sa mi se faca dreptate? Apelul ... daca si acolo e la fel? Of... Chiar asa fara jena nu ma asteptam sa fie.
Răspunde
 22-08-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va sfatuiesc sa mergeti la un avocat atat cu hotararea, cat si cu probele pe care le detineti, pentru a va putea furniza un raspuns pertinent, cat si toate solutiile legale de care puteti dispune in momentul de fata.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-08-2020
Vizitator
Da, multumesc. Am fost cand s-a facut actiunea, a fost verificata.
Avocatul va spune de apel si atat. Am vorbit deja, ridica din umeri si niciodata nu vor face ceva impotriva unui judecator incorect pentru ca le e teama sa nu ii afecteze asta in viitoare procese cu acel jude.
Mai stiu si eu una alta din acest sistem. Asta insa nu ma ajuta deloc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.