In dosarul electronic trebuie sa apara toate documentele aflate la dosar, inclusiv actele de procedura (citatii, rezolutii etc) E adevarat, unele se incarca mai tarziu. E si vacanta acum. Mai verificati. Va recomand sa scrieti un mail instantei,(la subiect nr. dosarului) indicand faptul ca la dosarul electronic x nu se afla documentul y,ca ar fi trebuit sa fie din data z si ca nu aveti cum sa luati cunostinta de continutul lui. Stiu ca exista un act normativ de prin 2018 (sincer, eu habar n-am daca e ordin de min. just.,hotarare de guv.) care prevede implementarea, in 3 etape (submasuri) a dosarului electronic la nivel national. Insa nu l-am citit, nu l-am gasit. Am gasit doar unele articole care fac referire la el. Oricum, nu s-a facut mai nimic. Acum, cu pandemia ce s-au mai mobilizat. Instantele care au avut bani au luat-o inaintea implementarii centralizate, prin hotarari de colegiu, neasteptand ajutorul min.justitiei (unele chiar din 2016). Deci, momentan, fiecare cum poate. |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|