Forum avocaţi > Civil

Scos din casa mamei

25-08-2020
Vizitator
Bună ziua.Locuiesc in casa mamei și a tatălui meu cu soțul și cele 2 fiice ale mele.casa e langa casa bunicilor în aceeași curte.de 6 luni de zile am avut o cearta din cauza fiicei mele mai mari,ea obișnuia să meargă la bunica mea mult ,uneori dormea cu ea.in casa ei nu putea atinge nimic ,se certa cu ea din orice și îi spunea să nu mai vina la ea ca după câteva zile sa îi spună că de ce nu mai vine la ea.ne am saturat de felul cum vorbea bunica cu ea și i am spus fetei mele sa nu mai vorbească cu ea deloc și de atunci a început scandalul.spune că soțul meu ne a învățat să nu mai vorbim cu ea și în repetate rânduri ne amenință să ieșim din curte.a mers chiar și la poliție să spună că îi batem și multe altele.de 6 luni aproape că nu mai ieșim din casă,de fiecare data vorbesc urat cu noi,am o fetiță mica pe care nu o pot scoate in curte,trebuie să ieșim doar afara pentru a nu fi amenintati.sotul meu are permis de ședere și amenință că îl scot din tara,de fiecare dată când încerc să mă înțeleg cu ei se ceartă și mă amenința că mă scoate afara.recent au început să spună că nu mai plătesc întreținerea pentru noi,deși și noi plătim și totul se împarte la Titi membrii familiei egal.am pleca ,dar deocamdată nu ne permitem sa luăm o chirie.intrebarea este dacă ne pot da afara chiar daca noi stam in casa mamei mele și nu în a lor și ce pot face pentru a nu ne mai amenință?
Răspunde
 25-08-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca imobilul in care locuiti este proprietatea mamei dvs, bunicii nu va pot evacua, insa sfatul meu este sa gasiti o solutionare amiabila a conflictului, deoarece astfel de situatii tensionate pot escalada.

Daca sunteti amenintata de bunica, puteti formula o plangere penala impotriva acesteia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.