| Alexandru_Dan_
|
| Buna ziua, am o mica problema la care am decis sa ma consult cu niste specialtisti(tin sa mentionez ca sunt de ernie roma).Am o relelatie cu o fata care face aproape 15 ani, eu am 16.Parinti ei au fost de acord sa ne vedem, sa ne vizitam unul la altul, sa dormim unul la altul. Cand am facut 6 luni prietena mea,am sarbatorit si seara a trebuit sa plec, tatal ei ma sunat zicandu-mi ca gata sa terminat ca nu are voie.Prietena mea nu a incetat sa ma caute, asa ca am zis sa vorbesc cu parinti ei..sa vad ce sa intamplat, mi-au spus ca este mica, si ca nu are ce sa faca ea cu relatie la ani acestia.Dupa au certat-o si mi-au zis ca sunt tigan,ca o sa ma marit cu ea ca o sa vina toti interlopi peste ei, cat despre parinti mei au zis multe vorbe pe care nu le pot exprima.Asa ca auzind acestea, am luat iar legatura cu ei, si le-am spus,ca nu sunt ass cum zic ei si toate cele, si tot negau ce au zis, asa ca le-am spus..ca stiu adevarul, plus ca au venit si la mine acasa si tot au lasat-o.Dupa un timp a inceput sa vorbeasca cu mine iar, si verisoara tatalui ei a inceput sa ii ia telefonul si sa ma ameninte,ca imi baga familia la ,,zdup"auzind acestea am sunat-o le camera,si radea la mine, imi spuneau ca ei se ascundeau cand erau mici.Dupa ce a inchis in nas,ca a zis ca nu qre ce sa vorbeasca cu mine, au batut-o, tatal ei a rupt o bluza..dupa ea..era seara a ramas partial dezbracata si a inceput sa o ia de par sa o bata sa ii aplice niste picioare in spate tarand-o jos din pat si niste pumni in fata spunandui ca pe mine ma iubeste si pe ei nu.Dupa auzind acestea..mam ingrijorat foarte tare..asa ca neam vazut..împreună cu o prietena de a ei, avea vanatai pe fata si pe picior.Dupa ce a ajuns acasa...ia dat mesaj prietenei ei sa ii zica cand voi ajunge acasa( tin sa mentionez ca prietena mea a vrut sa plece de acasa de nenumarate ori)Verisoara tatalui ei ia luat telefonul,si a vazur conversatia cu prietena ei, mia dat mesaj si a inceput sa se dea drept ea..,,unde esti" , ,,cat mai ai" pana camd a inceput sa zica..,, ce zici sa plec" iam zis ca asta nui o solutie..iam.spus sa fie altfel cu ei..sa o lase sa isi exprime parerea, dar la un momendat mam saturat sa fiu mintit si iam spus sa nu se mai ascunda, insa nu ia pasat si scria,, nu te voi lasa" , ,, amandoi suntem puternici".Dupa a dus-o pe.prietena mea la tara si avea niste prieteni de la care ma contactat..mia spus ca nu era ea..si ca era verisoara tatalui ei.., vroia doar sa aibe niste poze pe care sa le dea politiei de unde sa rezulte ca..iam spsus eu sa plece..sa fugim..si sa ii lase pe ei..Acm nu stiu ce sa fac, ea este la tara,nu are telefon nu are nimic.Dupa ce am reusit sa vorbesc cu ea..vrea sa plece de acasa pentru ca numai suporta bataile si toate replicile reprosate.Vrea sa vina la mine, dar imi este frica ca o va lua iar,nu exista nicio solutie incat sa poate veni macar pentru putin timp pana tatal ei sau ma rog familia ei vor reveni la normal? | |
|
|